Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

Ναυάγιο της Ντόρας

Νέο χτύπημα στην Ελληνική Πολιτεία. Νέο θέμα μειονοτήτων ανακινεί εκπρόσωπος toy O.H.E.,η κ. Μακ Ντουγκαλ, καθώς είπε ότι συναντήθηκε με άτομα της "Μακεδονικης" και "Τουρκικής" μειονότητας στη χώρα μας, στις 8-16 Σεπτεμβρίου 2008. Ζητάει μάλιστα να εφαρμοστούν οι διεθνείς κανόνες για τα δικαιώματά τους.
Λίγες μέρες πριν, όταν η Ντόρα χαριεντιζότανε με τη Χίλαρυ μόνο και μόνο για τις φώτο (συνάντήθηκαν μόνο γαι 20 λεπτά), την ίδια στιγμή το Στέιτ Ντιπαρτμεντ, ζητούσε από την Ελληνική Κυβέρνηση να κάνει όλα όσα πρέπει για τις μειονότητες στην Ελλάδα. Ωστόσο στη χώρα που η κυβέρνηση μόνο για να φωτογραφίζεται υπάρχει, το θέμα υποβαθμίστηκε .
Η όλη κίνηση των αμερικανών, μας θύμισε τα πλατιά χαμόγελα του Κωστάκη με το Μπους, και την επόμενη μέρα την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία.
Βέβαια, όταν στο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, υπάρχει ως ειδικός σύμβουλος ο γιος της κ. Μπακογιάννη, ο Κωστής, όπως τον φωνάζει, τι να περιμένει κανείς. Να αναφέρουμε μήπως τις συχνότατες οξύτατες διαφωνίες σε εθνικά θέματα, μεταξύ του γιου Κωστή και έμπειρων στα διεθνή θέματα στελεχών;
Όταν σε μια χώρα κυβερνάει ο ανιψιός και έχει υπουργό εξωτερικών την κορούλα, η οποία έχει για ειδικό σύμβουλο τον γιο, αλλά και τον πρώην γαμπρό, περιμένει κανείς σοβαρή πολιτική; Από την άλλη πόσο σοβαρός μπορεί να είναι ένας τέτοιος λαός, που να δικαιούται να απαιτεί να τον λαμβάνουν σοβαρά οι άλλοι λαοί;

Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2009

Ο αγεωγράφητος εκπρόσωπος

Πρόβλημα ανέκυψε με χάρτη που παρουσίασε ο αντιπρόσωπος της Ε.Ε. στους πρεσβευτές των χωρών-μελών της Ε.Ε. στην Αγκυρα, αφού στον χάρτη εμφανίζονταν ελληνικά νησιά στο Αιγαίο να ανήκουν σε τουρκικά εδάφη. Το γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση του πρεσβευτή της Ελλάδας Φώτη Ξύδα, αναφέρει στην ιστοσελίδα της η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ». Σύμφωνα με την εφημερίδα, το περιστατικό έγινε κατά την τελευταία τακτική συνάντηση των πρεσβευτών των χωρών-μελών της Ε.Ε. στην Άγκυρα. Ο αντιπρόσωπος της Ε.Ε. Μαρκ Πιερίνι παρουσίασε στους πρεσβευτές φάκελο, ο οποίος περιελάμβανε τον χάρτη.

Η αντίδραση του Έλληνα Πρέσβη

Η «Χουριέτ» αναφέρει ότι ο κ. Ξύδας αντέδρασε λέγοντας «μας δώσατε και έναν συνημμένο χάρτη. Σε αυτόν, όλα τα ελληνικά νησιά εμφανίζονται με το ίδιο χρώμα με την Τουρκία». Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ελληνας πρεσβευτής, δείχνοντας στον χάρτη το νησί της Λέσβου, είπε «εγώ γεννήθηκα σε αυτό το νησί που εσείς παρουσιάζετε εντός τουρκικών εδαφών, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι Τούρκος υπήκοος».
«Συγγνώμη»
Στη συνέχεια, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Πιερίνι ζήτησε συγγνώμη, πήρε τους φακέλους από τους πρεσβευτές, αφαίρεσε τους χάρτες και τους επέστρεψε. Ωστόσο, ο Ελληνας πρεσβευτής αρνήθηκε να επιστρέψει τον χάρτη, λέγοντας «μπορεί να χρειαστεί κάποια μέρα». Πάντως, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές, η εν λόγω τακτική συνάντηση έγινε στις 29 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια ο αντιπρόσωπος της Ε.Ε. ζήτησε και εγγράφως συγγνώμη από τον Ελληνα πρεσβευτή και ανέλαβε την ευθύνη για την «αβλεψία». Επρόκειτο για συνάντηση όπου συζητήθηκε η πληροφόρηση των Τούρκων πολιτών σχετικά με τα προγράμματα της Ε.Ε. Και ο χάρτης συνόδευε τον φάκελο για να φαίνονται τα σημεία όπου μπορεί ο κάθε Τούρκος πολίτης να πληροφορείται σχετικά.Οι ίδιες πηγές σημείωσαν επίσης ότι «δεν είναι η Ε.Ε., αλλά η Τουρκία που θέτει αμφισβήτηση σε θέματα νησιών και Αιγαίου».

Διαβάστε περισσότερα...

Βραδιά ποίησης και μουσικής

Το ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σας προσκαλεί σε μια βραδιά ποίησης και μουσικής, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009, ώρα 21:00 στην Αίγλη Ζαππείου - Αίθουσα "ΟΛΥΜΠΙΑ".
Επιλογή ποιημάτων - Τραγουδιών - Σκηνοθετική Επιμέλεια: Θάνος Μικρούτσικος
Αφηγητές - Αναγνώστες: Μαρία Ναυπλιώτου & Δημήτρης Παπανικολάου
Τραγούδι: Κώστας Θωμαϊδης, Πιάνο:Θοδωρής Οικονόμου
Θα ακουστούν ποιήματα των ποιητών: Κ. Π. Καβάφης - Κ. Καρυωτάκης - Αλ. Μπάρας - Γ. Σαραντάρης - Γ. Ρίτσος - Τ. Λειβαδίτης - Χριστοφ. Λιοντάκης - Γ. Κακουλίδης

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση στην Καλαμαριά

Ο Ρόδιος τραγουδοποιός Τάκης Βούης έρχεται για μία και μοναδική συναυλία στην πόλη που ξεκίνησε. Μας ταξιδεύει από τον "ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ" στο "ΘΗΣΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ" και σε ανέκδοτα καινούργια τραγούδια του. Τον συνοδεύει η εξαίρετη φωνή της Δέσποινας Παγιούλα.
Μαζί του 3 κορυφαίοι μουσικοί:
Γιάννης Γιακουμάκης - κιθάρα, Βαγγέλης Κοντόπουλος - κόντρα μπάσο , Νίκος Χασάπης - τύμπανα,κρουστά.
Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» Σαββάτο 7 Μαρτίου 21:00
Πληροφορίες 2310 458592 ,2310 481006
Εισιτήριο 15€ , 10€ (φοιτ-μαθητ)

Διαβάστε περισσότερα...

Nέα πτώση των επιτοκίων της Ε.Κ.Τ.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μείωσε το βασικό επιτόκιο απο 2% σε 1,5%. Πλέον το επιτόκιο της Ε.Κ.Τ. βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλότερο από το 1999 που υιοθετήθηκε το ευρώ.

Μάλιστα, ο διοικητής της ΕCB, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Jean Claude Trichet, δήλωσε ότι ο συνολικός πληθωρισμός έπεσε σημαντικά στην ευρωζώνη και αναμένεται να παραμείνει αρκετά κάτω από το 2% κατά τα έτη 2009 και 2010. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ελήφθησαν νέα μέτρα για την αναζωογόνηση της ευρωπαϊκής οικονομίας, ενώ αναμένεται μια ανάπτυξη με ρυθμούς 0,5 εως 0,7 κατά το 2010 στην Ευρωζώνη.

Διαβάστε περισσότερα...

Η CIA κατέστρεψε 92 βιντεο ανακρίσεων!

Οι ομοσπονδιακές αρχές παραδέχθηκαν ότι στις 2 Μαρτίου κατέστρεψαν 92 βίντεο ανακρίσεων που έγιναν το 2005, για την τρομοκρατία. Οι Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα ζήτησαν ήδη από την κυβέρνηση Ομπάμα, να ξεκινήσει έρευνα για την παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων των Αμερικανών πολιτών. Επίσης κατέστρεψαν και τους αριθμούς των κασετών ώστε να μην μπορούν να βρεθούν νέα στοιχεία.
"Η καταστροφή των βίντεο αποδεικνύει ότι η υπηρεσία προσπάθησε να κρύψει από το κοινό τις παράνομες μεθόδους ανάκρισης που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση Μπους. Ο λαός έχει δικαίωμα να μάθει τι πράττει η κυβέρνηση, ώστε να είναι σίγουρος ότι αυτοί που κυβερνούν, τηρούν τη συνταγματική νομιμότητα και τις δημοκρατικές αξίες στις οποίες βασίζεται το πολίτευμα" δηλώνει η Διεθνής οργάνωση.
Μέχρι τώρα η CIA δεν έχει ενημερώσει τι πραγματικά υπήρχε στα βίντεο, ενώ ήδη παραδέχθηκε ότι καταστράφηκε ένα μέρος αυτών. Εικάζεται ότι δείχνουν ανακρίσεις με τη μέθοδο του "πνιγμού με νερό", το λεγόμενο "waterboarding". Oι Νew York Times γράφουν ότι την καταστροφή τη διέταξε αυτοπροσώπως ο ίδιος ο υπέυθυνος των "μαυρων επιχειρήσεων" της CIA, Jose A.Rodriguez.
Υπενθυμίζουμε το περιστατικό με τον συλληφθέντα Σουδανό Δημοσιογράφο του Αλ Τζαζιρα, Sami al Haj που συνελήφθη το 2002 και κρατήθηκε μέχρι το 2008. Σε αυτό το διάστημα, υποβλήθηκε σε πάνω από 200 ανακρίσεις, μερικές από τις οποίες με τη μέθοδο του πνιγμού.

Διαβάστε περισσότερα...

Κοκουλάκης-ΠΑΟΚ : 2-0


Ένας ατάλαντος διαιτητής κατέστρεψε το χθεσινό παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Ο ιατρός και στο παιχνίδι ΜΕΓΑΛΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ διαιτητής ακρωτηρίασε τους φιλοξενούμενους, ενώ τα ανάποδα σφυρίγματα, ήταν ο κανόνας. Ξέχασε να βγάλει τουλάχιστον 5 κάρτες σε παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ σε κάθε στραβοπάτημά τους υπήρχε πάντα ένα σφύριγμα και μια κάρτα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Η αποβολή του Κοντρέρας ήταν η πρώτη μεγάλη αθλιότητα που διέπραξε, καθώς σε ανάλογα φαουλ του τσεκουριού Πάντου, έδειχνε "τίποτα". Δε θα σχολιάσουμε το γεγονός οτι ο Ντιογο στην αποβολή του Κοντρερας ζητάει κάρτα για τον αντίπαλο, κάτι που κανονικά τιμωρείται με κίτρινη κάρτα σε όποιον τη ζητάει. Αυτό βέβαια δε συνέβη, καθώς ο κύριος Κουκουλάκης, προτίμησε να γίνει αρεστός στους γηπεδούχους.
Στη δεύτερη κόκκινη του Ίβιτς, ο Νταρμπισιρ χτυπάει εμφανώς τον Αραμπατζή , μπροστά στα μάτια του επόπτη, και ταυτόχρονα την ώρα που ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι χτυπημένος κάτω, αντί να βγάλουνε την μπάλα έξω ελέω fair play (άγνωστη λέξη για τους Ολυμπιακούς), βγαίνουν στην επίθεση.
Ο σύνδεσμος Ηρακλείου να τον χαίρεται. Έδωσε κίτρινη στον Μουσλίμοβιτς γαι χέρι, αλλά σε ανάλογη φάση στον παίκτη του Ολυμπιακού, έκανε τα στραβά μάτια. Μέχρι και στη φάση που ο Μπακαγιόκο μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα ανατρέπεται, και αντι να δώσει κόκκινη στον τελευταίο παίκτη του Ολυμπιακού, δείχνει "παίζετε".
Πραγματικά πως ένιωσαν οι φίλαθλοι του Πρωταθλήτη Ελλάδος, όταν χρειάστηκαν 120 λεπτά να κερδίσουν οριακά μια ομάδα 9 παικτών και μάλιστα φορτωμένων με κάρτες; Δε χαλαστήκανε που χρειάστηκε να εκτεθεί τόσο πολύ ο ανεκδιήγητος διαιτητής για να περάσουν στην επόμενη φάση;
Υ.Γ. Για τις επιθέσεις μέσα στα αποδυτήρια από τους Άθλιους χουλιγκανς του Ολυμπιακού, δε λέμε τίποτα. Για τα αντεθνικά μέχρι και στον υπουργό τον Καλαφάτη, επίσης τίποτα. Καμία ειδοποίηηση ούτε για τα λεϊζερ στα μάτια του Χαλκιά και του Μουσλίμοβιτς , ΤΑ είδε όλη η Ελλάδα, εκτός από τον τίμιο χειρούργο Κουκουλάκη. Αυτοί είναι και δεν αλλάζουν δυστυχώς. Μια ζωή τα ίδια.

Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2009

Μήνυμα στη συνείδησή μας

Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Αν το κάνουμε όλοι συνείδηση, θα είναι μια πρώτη νίκη, για όλα αυτά που μας δυσκολεύουν καθημερινά.

Διαβάστε περισσότερα...

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας

Περίπου 300 εργαζόμενοι του προγράμματος «Ψυχαργώς» βρίσκονται από τις 7.30 το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας, με κύριο αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων επτά μηνών!!!
Ωστόσο ο υπουργός υγείας κ. Αβραμόπουλος, αυτή την στιγμή , συνεχίζει το show ανοησίας στην κρατική τηλεόραση, λέγοντας ότι "είναι πολύ ευχαριστημένος, δεδομένων των συνθηκών", "θα είμαστε πάλι η πρώτη επιλογή του ελληνικού λαού" κτλ...
Να τον χαιρόμαστε

Διαβάστε περισσότερα...

Πιστεύετε σε τόσες συμπτώσεις;

Η είδηση ότι σε έλεγχο σε σπίτι (και μάλιστα στην κατάψυξη!) στην Κρήτη βρέθηκαν 50.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα σπό την απαγωγή Παναγόπουλου, μας έφερε στη μνήμη μια ανάρτησή μας , λίγες μέρες πριν...
Διαβάστε, γιατί ίσως κάποια στοιχεία να μην είναι τόσο άσχετα όσο φαίνονται, ή τόσο τυχαία...

http://universalreporters.blogspot.com/2009/02/m.html

Διαβάστε περισσότερα...

Διάρρηξη στη Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικού Τομέα Ν. Αθηνών

Διάρρηξη στο κτήριο της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών, του Δυτικού Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών (Τρώων 1 & Χαλκίδος, Περιστέρι) διαπιστώθηκε εχθές το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σχετική μήνυση κατά αγνώστων κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Περιστερίου, το οποίο διερευνά την υπόθεση, ενώ από την Υπηρεσία Σήμανσης ελήφθησαν αποτυπώματα από το χώρο παραβίασης.
Κατά την πρώτη εκτίμηση, οι δράστες πήραν ένα χρηματοκιβώτιο (βάρους 400 κιλών περίπου) από το κλιμάκιο της ΔΟΥ, παραβιάζοντας και τις δυο εσωτερικές ξύλινες πόρτες που βρίσκονται στο χώρο. Σύμφωνα, με τον υπεύθυνο υπάλληλο της ΔΟΥ μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχε χρηματικό ποσό σε μετρητά – γραμμάτια, παράβολα και σήματα τελών κυκλοφορίας, τα οποία ανέρχονται στο ύψος περίπου των 17.000-18.000 Ευρώ. Στους άλλους δυο ορόφους δεν διαπιστώθηκε κανένα ίχνος παραβίασης.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή: Ανάκληση Knorr Taco's


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στα πλαίσια εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την επιχείρηση ΕΛΑΪΣ - UNILEVER HELLAS A.E. στις 03 - 03 - 2009 για τη διακίνηση προϊόντος της, ήτοι Μεξικάνικα Τάκος στα οποία διαπιστώθηκε μετανάστευση της χημικής ουσίας 4-μεθυλοβενζοφαινόνης από το μελάνι της συσκευασίας στο προϊόν.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για Μεξικάνικα Taco's Έτοιμα Γεύματα της Knorr με την εμπορική επωνυμία «KNORR ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑCO'S» (KNORR MEALKIT MEXIC TACOS) σε συσκευασίες των 140 g. Ο κωδικός του προϊόντος είναι T10797 (MRDR : 11079701) ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. για προληπτικούς λόγους απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές που ήδη έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο ταμείο που καταρρέει στην Ελλάδα

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Γενικής Τράπεζας είναι ο πρώτος ασφαλιστικός φορέας που εμφανίζει στάση πληρωμών και αδυνατεί να χορηγήσει συντάξεις και εφάπαξ, ενώ εκρηκτικές διαστάσεις προσλαμβάνει το οικονομικό αδιέξοδο στο Ταμείο Πρόνοιας το οποίο καταβάλλει το εφάπαξ στους δημοσίους υπαλλήλους.
O υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Παπαθανασίου, κατά τη χτεσινή του συνάντηση με την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ, «σήκωσε τα χέρια ψηλά» στο οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπάλληλων και πρότεινε να δανειστεί το Ταμείο με εγγύηση του Δημοσίου και όχι να δοθεί επιχορήγηση.
Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Γενικής Τράπεζας είναι ο πρώτος ασφαλιστικός φορέας που εμφανίζει στάση πληρωμών και αδυνατεί να χορηγήσει συντάξεις και εφάπαξ. Ευθύνες στη Σοσιετέ Ζενεράλ (Societe Generale), ιδιοκτήτρια της Γενικής Τράπεζας, αλλά και στην κυβέρνηση, για «την πλήρη οικονομική κατάρρευση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας», επιρρίπτουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και εκπρόσωποι του Ταμείου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ταμείου Αλληλεγγύης, Φίλιππο Ταυρή, και εκπροσώπους των εργαζομένων στην τράπεζα, το Ταμείο δεν έχει καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις Μαρτίου σε 1.056 δικαιούχους, ενώ άλλοι 1.460 εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς εφάπαξ, καθώς το Ταμείο δεν διαθέτει αποθεματικά, ενώ για να ενταχθεί στο ενιαίο Ταμείο των τραπεζών, απαιτούνται ως συμμετοχή της τράπεζας τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ, κάτι το οποίο δεν αποδέχεται η διοίκηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη, Μαρτίου 03, 2009

Τουρισμός και Έλληνες

Είμαστε λαός που μας αρέσουν οι αποδράσεις από την καθημερινότητα, είτε για μικρή διάρκεια είτε για μεγαλύτερη. Με κάθε ευκαιρία ακούς την ερώτηση "εσείς που θα πάτε το τριήμερο;".

Έτσι οι Έλληνες ψάχνουν προορισμούς. Όμως επειδή οι ακριβοί προορισμοί είναι για λίγους, πολλοί Έλληνες ταξιδιώτες φεύγουν κάθε Σαββατοκύριακο για Οχρίδα, ενώ καθημερινά άρρωστοι Έλληνες τζογαδόροι, ποντάρουν τα ευρώ τους στις ρουλέττες της Γευγελής. Για τους αγεωγράφητους, επειδή τα ονόματα είναι ελληνοποιημένα, θα υπενθυμίσουμε ότι οι δύο αυτές πόλεις, βρίσκονται στα Σκόπια ή F.Y.R.O.M.
Το κράτος των Σκοπιανών λοιπόν εκμεταλλεύεται (και πολύ καλά κάνει) όλους αυτούς τους ανόητους συμπατριώτες μας, που προκειμένου να ικανοποιήσουν τη μωροφιλοδοξία τους να πουν ότι πήγανε στο εξωτερικό, πηγαίνουν στα Σκόπια. Και για να τους τονίσουν πόσο ευχαριστούν τους ανόητους συμπατριώτες μας, τους στήνουν και καμιά ενέδρα στα λεωφορεία, τους πετροβολούνε και τους υπενθυμίζουν πόσο ξεφτίλες είναι γράφοντάς τους στα λεωφορεία τους με σπρέυ συνθήματα όπως "UNITED MACEDONIA" , δηλαδή ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για να το κυκλοφορούν σαν ενθύμιο στην ελληνική ενδοχώρα.
Δεν έχουμε κανένα ίχνος συμπάθειας για τους μωρούς έλληνες που δίνουν λεφτά σε ένα κράτος που επιβουλεύεται το μέλλον των παιδιών μας. Δεν λυπόμαστε καθόλου για τις πέτρες που τους έριξαν οι Σκοπιανοί. Ίσως έτσι μάθουν ότι μερικές ιδέες αξιολογούνται υψηλότερα από το να πάνε εκδρομούλα στα Σκόπια. Ίσως έτσι καταλάβουν ότι οι Σκοπιανοί στην Οχρίδα και στη Γευγελή , δεν τους πολυσυμπαθούν τους Έλληνες, ότι κινδυνεύουν και ας αφήνουν τα λιγοστά ευρώ τους. Η μεγάλη ιδέα των Σκοπιανών έχει φωλιάσει πλέον και αναπτύσσεται ραγδαία, όσο και αν οι πολιτικοί μας, στο επικοινωνιακό παιχνίδι που έχουν εγκλωβιστεί, την υποβαθμίζουν, τη γελοιοποιούν και στρέφουν το ενδιαφέρον μας σε σοβαρά θέματα όπως το αν ο Καραμανλής θα κάνει εκλογές τώρα ή σε δυο μήνες.
Αγαπητοί μας συμπατριώτες , υπάρχουν υπέροχα μέρη στην Ελλάδα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κινδύνευετε πηγαίνοντας στα Σκόπια, είτε να πετάτε τα λεφτά σας εκεί.
Ανοίξτε έναν χάρτη και έναν τουριστικό οδηγό. Ψάχνοντας είτε εκεί , έιτε μέσω του Διαδικτύου, θα ανακαλύψετε πολύ κοντά στον τόπο διαμονής σας, προσιτούς (τόσο σε πρόσβαση, όσο και οικονομικά) προορισμούς που θα σας εκπλήξουν. Κάντε το και θα μας θυμηθείτε.
Από το blog αυτό, σε τακτική βάση θα σας ενημερώνουμε για μέρη ανα την Ελλάδα , για παρεχόμενες υπηρεσίες και οικονομικά πακέτα που μπορείτε να αποδράσετε. Άλλωστε είναι της μόδας...

Διαβάστε περισσότερα...