Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2009

Φώτο από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση Καραμανλή!!!

Ο σεμνός και ταπεινός Καραμανλής των σκανδάλων έκανε προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη χθες. Μάλιστα επειδή την προηγουμένη είχε την ανάλογη συγκέντρωση ο Παπανδρέου και όπως λέγανε γαλάζια στελέχη "πρασίνισε η Θεσσαλονίκη" η εντολή ήταν σαφής. Δείξτε ότι έχουμε υπερδιπλάσιο κόσμο να μη χάσουμε και στη Θεσσαλονίκη το κλίμα.



Έτσι σκεφτήκανε οι φωστήρες να κόψουν τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΔΥΟ. Από τις 19.45 τουλάχιστον, κανένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ δεν ολοκλήρωνε τη διαδρομή του από ανατολικά προς τα δυτικά και αντίθετα. Μάλιστα στο λεωφορείο που ήτανε ο γράφων,η ανακοίνωση του οδηγού του ΟΑΣΘ, είχε ως εξής: "Είναι ο πρωθυπουργός μας εδώ και τελευταία στάση γίνεται εδώ, γιατί οι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω του κόσμου που μαζεύτηκε." !!!

Όταν κάποιοι του είπαμε "μα χθες που είχε το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωση η οδός αγγελάκη και εγνατία ήταν ανοιχτή για όλους", η απάντηση ήταν " Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που φτάνει μέχρι πάνω από την Εγνατία, οπότε η πόλη είναι κομμένη στα δυο." και μας κατέβασε.

Είπαμε λοιπόν να πάμε περπατώντας μέχρι εκεί και να βγάλουμε μερικές φώτο για να δούμε και το λόγο ταλαιπωρίας των Θεσσαλονικέων και ιδού το αποτέλεσμα:

Οδός Ερμού προς Εγνατία (επάνω) και οδός Ερμού προς Τσιμισκή (κάτω)



















Δεξιά η οδός Ερμού προσβάσιμη φυσικά αφού κόσμος δεν υπήρχε. Μόνο που η αστυνομία την είχε αποκλείσει και αυτή ... λόγω κοσμοσυρροής!!!






















Η κοσμοσυρροή στην οδο Αριστοτέλους λίγο πάνω από την Τσιμισκή!!! Μέγα πλήθος! Λογικό ήταν να ταλαιπωρηθεί όλος ο κόσμος χθες με τέτοια ... λαοθάλασσα. Ε, κύριοι της Ν.Δ.;





Για να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις οι φωτογραφίες όλες έχουν ώρα και ημερομηνία. Αν δείτε είναι όλες τραβηγμένες περίπου στις 21.15 όταν ο Καραμανλής ξεκίνησε την ομιλία του στις 20.55 περίπου, και ενώ οι ψιχάλες έχουν σταματήσει περίπου 35 λεπτά πριν όπως βλέπετε στις πρώτες φωτογραφίες.


Και για να μη ξεχνιόμαστε, πάρτε και το πρωτοσέλιδο της Εγκυρότατης και Αντικειμενικότατης (εδώ γελάμε) εφημερίδας "σήμερα" που μοιράζεται σε όλες τις στάσεις του ΟΑΣΘ.















Διαβάστε υπέρτιτλο και τίτλο. Τώρα κοιτάξτε και τις φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε.
Νομίζουμε ότι περαιτέρω σχόλιο δε χρειάζεται...

Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2009

Το εντιμότατο ΚΚΕ

Αναρωτιέμαι γιατί τα ΜΜΕ, πνίξανε την άθλια αντιδημοκρατική, φασιστική απάντηση της Παπαρήγα στο debate στην ερώτηση γιατί δε δέχεται να ελέγξει η εφορία το ΚΚΕ; Είναι δυνατόν η Παπαρήγα να λέει "έμείς δε θα επιτρέψουμε καμιά εφορία να μπεί και να δει ποιος μας χρηματοδοτεί και ας γίνει ό,τι θέλει". Μήπως έρχεται λίγο σε αντίθεση με τη δήλωση "την ηθική του ΚΚΕ δεν την αμφισβήτησε κανείς";
Είστε καλά ρε τίμιοι κομμουνιστές του Περισσού; ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; Γιατί από ότι θυμάμαι και απο τον προϋπολογισμό του ελληνικού κράτους επιδοτείστε. Εμείς οι υπόλοιποι που μας ελέγχει η εφορία τι είμαστε ; ΜΑΛΑΚΕΣ; Να χαρώ φιλολαϊκή πολιτική. Για αυτό κάνατε την αριστερά σαν τα μούτρα της Αλέκας.

Διαβάστε περισσότερα...

Και η Ντόρα ανέλαβε πολιτική ευθύνη...

Μετά τα καραγκιοζλίκια του Καραμανλή που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, "με γενναιότητα" όπως ο ίδιος αυτάρεσκα είπε, φαίνεται ότι είναι η νέα Ιδεολογική βάση της Νέας Δημοκρατίας.
Μετά το "κάρφωμα" που έκανε ο Υπ.Δικαιοσύνης κ. Δένδιας (άτυπος υπουργός αποδράσεων έχει ανακηρυχθεί ως τώρα, που και αυτός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τον Παλαιοκώστα), για την απόδραση όλης της Siemens, στο Υπουργείο ΕΞωτερικών που έκανε τα στραβά μάτια για να διαφύγουν τα λαμόγια, και η Θεοδωρούλα (Ντόρα) Μητσοτάκη, Μπακογιάννη, Κούβελου , ανέλαβε την πολιτική ευθύνη!!!
Θα μας πείτε αγαπητοί νεοδημοκράτες που κάνατε μπάχαλο τη χώρα, τι ακριβώς σημαίνει "αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη", χωρίς να ανοίγει ρουθούνι; Τί αντίκρισμα έχουν τα κούφια αυτά λόγια στην πορεία για την πρόοδο της κοινωνίας;
Αφήστε την εμπάθεια και τις καταβολές σας για μια στιγμή και σκεφτείτε αν στην προσωπική σας ζωή, στην επαγγελματική σας καριέρα, εμφανιζότανε κάποιος που σας τα έκανε μπάχαλο συνέχεια, καταστρέφοντας την μέρα σας, τη δουλειά σας και όταν του λέγατε "τι κάνεις;", σας απαντούσε "ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ", και συνέχιζε τα ίδια. Θα σας ικανοποιούσε η απάντηση; Δε θα εξοργιζόσασταν; Δε θα θυμώνατε; Και βέβαια θα διεκδικούσατε το δίκαιό σας και ίσως και με έναν μεγαλόπρεπο καυγά. Και ίσως να χαλούσατε τη σχέση σας, ίσως να σταματούσατε τη συνεργασία σας αφού κανείς άνθρωπος δεν ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να τον υποτιμούν.
Εσείς γιατί ανέχεστε αυτή τη συμπεριφορά από αυτούς που καθορίζουν τη ζωή σας και τη ζωή των παιδιών σας και μάλιστα αμοιβόμενοι με τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ λεφτά;
Στείλτε την απάντησή σας στις κάλπες την Κυριακή.

Διαβάστε περισσότερα...

Xαρείτε τον Αυτιά

Σήμερα, διαβάζοντας τις εφημερίδες στην εκπομπή του έπεσε το μάτι του σε έναν τίτλο για προσλήψεις στους Δήμους. Τί είπε ο αρχιγλίτσας Αυτιάς;
Πρότεινε στους τηλεθεατές που αντιμετωπίζουν το φάντασμα της ανεργίας να ... πάνε σε βουλευτές , σε πολιτεύτες κλπ, και να ζητήσουν διορισμό!!! Και το καλύτερο; Τους είπε κιόλας να μη δεχτούνε καμία εξήγηση από τους παραπάνω για το διορισμό τους, γιατί "θα βάλουν τους δικούς τους"!!!
Ανεξάρτητα αν όλοι γνωρίζουμε ότι δυστυχώς έχει δίκιο για τον τρόπο που γίνονται τέτοιοι διορισμοί, είναι απαράδεκτο να ωθεί από την τηλεοπτική συχνότητα τον απελπισμένο,στην αγκαλιά αυτών που ανταλλάσσουν τις ψήφους με Δημόσιες Θέσεις Εργασίας. Και να θυμηθούμε ότι τα ρουσφέτια γίνονται από τους κρατούντες πάντα. Και να θυμηθούμε ότι κρατούντες τώρα είναι η Ν.Δ. Και να θυμηθούμε επίσης ότι έχει ευρωεκλογές σε έξι μέρες.
Τέτοια ξεφτίλα από δημοσιογράφο δεν έχει ξαναγίνει. Τέτοια ξεφτίλα για κανάλι δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα. Ας τον μαζέψει κάποιος τον γλίτσα...

Διαβάστε περισσότερα...