Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2009

Μειώνει τη διαφορά ο Σαμαράς


Απόψε – Τρίτη βράδυ – η εταιρία MARC στην τηλεόραση του Alpha, έδωσε τα εξής αποτελέσματα σε δημοσκόπηση για την διαδοχή στη ΝΔ:
Πρόθεση ψήφου:
Μπακογιάννη: 32,70%
Σαμαράς: 28,30%
Αβραμόπουλος: 22%
Στο δεύτερο γύρο:
Μπακογιάννη: 48,50%
Σαμαράς: 43,70%
ΔΞ/ΔΑ: 7,80%
Παρόλο που εμείς τουλάχιστον δεν βάζουμε και το χέρι στη φωτιά για την εγκυρότητα της νέας δημοσκόπησης είναι σαφές ότι ο Α. Σαμαράς μειώνει τη διαφορά σε σχέση με τη χθεσινή της GPO στο Mega.
Επισημαίνουμε ότι αυτή η σφυγμομέτρηση έγινε μετά την χθεσινή εμφάνισή του Σαμαρά στον ΑΝΤ1. Ενώ εκείνη της GPO είχε ολοκληρωθεί πριν βγει στον ΑΝΤ1
Δείγμα 813 ψηφοφόροι

http://www.antinews.gr/?p=19514

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ψωμιάδης πήγε στην Κύπρο.


Συναντήσεις με στελέχη της Ν.Δ. από την Κύπρο και από το χώρο των Ποντίων Παλιννοστούντων που ζουν στη Μεγαλόνησο είχε το Σαββατοκύριακο ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αντικείμενο των συναντήσεων οι πολιτικές διεργασίες εκλογής προέδρου στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Νομάρχης βρέθηκε στην Κύπρο με αφορμή την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση Θεσσαλονικέων, Κρητών και Κυπρίων Βετεράνων Αθλητών της Εθνικής Ομάδας Στίβου Ελλάδας.

Λέτε ο Ψωμιάδης που την υποψηφιότητα του πήρανε πολλοί στην πλάκα, λόγω της ιδιοσυγκρασίας του, να επιχειρεί την καταγραφή ενός δυνατού ποσοστού, κάνοντάς τον ρυθμιστή; Θα δούμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Κλείσιμο τμήματος Γυμνασίου λόγω νέας γρίπης

Μετά από πρόταση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), του ΚΕΕΛΠΝΟ και με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, αποφάσισε την παύση λειτουργίας του τμήματος Α1 του 4ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης, από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009 και για 7 ημέρες, λόγω εμφάνισης ενός (1) επιβεβαιωμένου κρούσματος γρίπης και απουσίας 10 μαθητών του ιδίου τμήματος.
Να ελπίσουμε ότι οι συνέπειες θα περιοριστούν μόνο σε προληπτικά κλεισίματα και όχι σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, ειδικά τώρα που αρχίζει και η πτώση της θερμοκρασίας.

Διαβάστε περισσότερα...

O Παν. Λαφαζάνης σχολιάζει την Ενδιάμεση Έκθεση της ΤτΕ

"Η έκθεση του Διοικητή της ΤτΕ δεν διακρίνεται για την πρωτοτυπία της. Αποτελεί για άλλη μια φορά, ένα συνταγολόγιο δημοσιονομικής τρομοκρατίας και προσαρμοσμένων στην κρίση νεοφιλελεύθερων απορρυθμίσεων, που οδηγούν σε πολιτικές σκληρής λιτότητας, φοροεπιδρομής και διάλυσης ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων.
Το τραγικό είναι ότι οι αποτυχημένες αυτές συνταγές λιτότητας και κοινωνικής κατεδάφισης της ΤτΕ, συνιστούν το πραγματικό πλαίσιο για τις κυβερνητικές πολιτικές που θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, ανεξάρτητα από τις όποιες προεκλογικές δεσμεύσεις και σημερινές κυβερνητικές διαβεβαιώσεις.
Η ΤτΕ εισηγείται όσα αντικοινωνικά και δυσάρεστα δεν λέει αλλά θα εφαρμόσει η κυβέρνηση."
Ypoloipo

Διαβάστε περισσότερα...

Αστυνομικός προσπάθησε να καταστρέψει δικογραφίες

Αστυνομικός συνελήφθη από συναδέρφους του στο Αγρίνιο, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά και να καταστρέψει 28 δικογραφίες, το χειρισμό των οποίων είχε αναλάβει ύστερα από εισαγγελική παραγγελία. Ο αστυνομικός δεν είχε χειριστεί έγκαιρα τις υποθέσεις και δεν τις είχε διεκπεραιώσει και για αυτό προσπάθησε να καταστρέψει τις δικογραφίες.

Τώρα, θα παραπεμφθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

newsblog

Διαβάστε περισσότερα...