Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010

Να κηρυχθεί γενική απεργία από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με αίτημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μετά τους ξεφτιλισμένους του Βατοπαιδίου, μας προέκυψε ένας ξεφτίλας ακόμα. Ο Τ.Μαντέλης. Ο αρχιξεφτίλας που έπαιρνε "χορηγίες" από τη SIEMENS, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (για ποιο λόγο τα έδινε η εταιρεία άραγε;) και είχε το θράσος να μιλάει και για διαφάνεια!
Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ πρωην υπουργός, μας είπε ότι "όλοι τα παίρνουν" και αυτοί που τον άκουσαν στην εξεταστική τον χαρακτήρισαν κυνικό.
Ο Μαντέλης (το κύριος είναι περιττό), πήρε τουλάχιστον 500.000 ευρώ από τη Siemens, ενώ σε βουλευτή της εξεταστικής είπε ότι δεν ήταν η μοναδική χορηγία που πήρε. Όταν του ζητήθηκε να τους κατονομάσει, είπε "τους φίλους μου δεν τους δίνω", σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αηβαλιώτη.
Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ, μας ενημέρωσε ότι μίζα είναι ποσό άνω των 10 εκατομμυρίων και ότι τα δικά του λέγονται χορηγία!!!
Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ξέπλυνε τα φράγκα που πήρε, για να σπουδάσει ο γιόκας του στο Κολούμπια των ΗΠΑ και έτσι να έχουμε έναν ακόμα "τεχνοκράτη" με περγαμηνές από ΗΠΑ, που θα τον δουμε ίσως σε κρατικές θέσεις σε λίγα χρόνια. Απλά σπούδασε με "χρήση προϊόντων εγκλήματος"...
Και αν το αδίκημα της δωροληψίας παραγράφηκε, το αδίκημα για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ και ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ. Αντί να τον βουτήξουν άμεσα, τον αφήσαν ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ!!!!
Που είναι τα μεγάλα συνδικάτα; Που είναι η ΓΣΕΕ; Η ΑΔΕΔΥ; Δεν σας αγγίζει κύριοι συνδικαλιστές, αυτή η σήψη για να κηρύξετε απεργία και να περικυκλώσετε τη ΒΟΥΛΗ με αίτημα μοναδικό να αποδοθεί δικαιοσύνη; Δεν καταλαβαίνετε αγαπητοί εργαζόμενοι, ότι για όλα σας τα δεινά φταίνε αυτοί οι ξεφτίλες και όσοι τους αφήνουν ατιμώρητους;
Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ, συνεχίζει να παίρνει τη βουλευτική του σύνταξη ακόμα και τώρα που αποδέχθηκε ότι αθέτησε τον όρκο του. Την ώρα που πετσοκόβουνε τις ζωές και τους μισθούς και τις ισχνές συντάξεις σας.
Ξυπνάτε αδέρφια...

Διαβάστε περισσότερα...