Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2009

Aπέναντι στα τέρατα, υπάρχει ακόμα η Κωνσταντίνα Κ.!

Με χρηματική αμοιβή 1.000.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες της δολοφονικής απόπειρας με βιτριόλι κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα
Η υπόθεση Κούνεβα έχει γίνει γνωστή δυστυχώς μόνο από τα blogs.
«Με είχαν προειδοποιήσει ότι θα με σκοτώσουν αλλά αν γύριζε ο χρόνος πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα» είπε η Κωνσταντίνα Κούνεβα στην εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη. Με τον ήχο από το σωληνάκι της αναπνοής να σοκάρει, είπε για τον δράστη: «Σε μένα το κακό φαίνεται, σε κείνους δε φαίνεται. Αυτός τραβάει πολύ περισσότερα από μένα, είμαι σίγουρη».



Σχόλιο universalreporters: Eμείς μείναμε έκπληκτοι. Μόνο να υποκλιθούμε ταπεινά μπορούμε μπροστά σε τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Μάθημα συμπεριφοράς, Μάθημα ζωής, Μάθημα του πως είναι να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Κωνσταντίνα κράτα γερά. Είμαστε μαζί σου!
Την αφορμή και το κείμενο το πήραμε από ανάρτηση του αξιολογότατου "ΕΝΩΜΕΝΟΙ BLOGGERS"

Διαβάστε περισσότερα...

Τί είπε η μητέρα του Αλέξη

«Με έκπληξη και πικρία πληροφορούμαι ότι η Δικαιοσύνη έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου των δολοφόνων του παιδιού μου να διεξαχθεί η δίκη εκτός Αθηνών, αρχικά στη Χαλκίδα κι έπειτα στην Αμφισσα.»
Με τη μεταφορά της έδρας αποδυναμώνεται το δικαίωμά μου να υπερασπιστώ τη μνήμη του 15χρονου νεκρού γιου μου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος υπήρξε και θύμα μιας πρωτοφανούς εκστρατείας κατασυκοφάντησής του, από τους δράστες, το οικογενειακό τους περιβάλλον και τον κ. Κούγια διότι:
* Παρακωλύεται ουσιαστικά η ομαλή διεξαγωγή της δίκης με το να παρεμποδίζεται η προσέλευση μαρτύρων (μεταξύ των οποίων υπάρχουν και μαθητές), οι οποίοι καλούνται να διανύσουν μεγάλη απόσταση μέχρι το δικαστήριο της Αμφισσας.

* Αντικαθίστανται ένορκοι οι οποίοι τελούν σε άμεση τοπική σχέση με τα περιστατικά, με άλλους που δεν έχουν αυτό το προσόν.
* Περιορίζεται κατά πολύ η αρχή της δημοσιότητας της δίκης».

«Κάνω έκκληση στη συντεταγμένη πολιτεία να αποκαταστήσει αυτή την αδικία και να διεξαχθεί η δίκη στην Αθήνα».
Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με το blog "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"
Ypoloipo


Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2009

Έξω φρενών οι Ευρωπαίοι με τη Ν.Δ.!!!


Η κατάσταση σχετικά με την οικονομία ξέφυγε πολύ περισσότερο και από αυτό που θα ανέμενε και ο πλέον απαισιόδοξος Έλληνας. Οι Ευρωπαίοι ζητάνε επιτακτικά τα κεφάλια του προηγούμενου οικονομικού επιτελείου (βλέπε ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ), καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, προς παραδειγματισμό. Πιστεύουν ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. η οποία κατήγγειλε πρώτα τα οικονομικά νούμερα των κυβερνήσεων Σημίτη (θεωρώντας ότι έτσι θα αποκοιμήσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή) και μετά στην ουσία οδηγήσε τη χώρα στην πτώχευση, κρύβοντας την οικονομική κατάσταση, οφείλει να αποτελέσει ένα παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους Ευρωπαίους.
Τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά. Συζητιέται ήδη η αύξηση των ορίων συνταξοδότησης, η καθιέρωση τεκμηρίων διαβίωσης κτλ.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήδη άφησε ανοικτό το θέμα της επίρριψης των ευθυνών.

Διαβάστε περισσότερα...

Καρδιακές βαλβίδες που αναπτύσσονται!!!



Ελβετοί ερευνητές στη Ζυρίχη, ετοιμάζουν καρδιακές βαλβίδες που θα αυξάνουν σε μέγεθος ανάλογα με την ανάπτυξη του οργανισμού του νεαρού ασθενούς!
Μέχρι τώρα η ιατρική χρησιμοποιούσε τεχνητές βαλβίδες από συνθετικό υλικό ή από νεκρά ζώα, ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε αντίδραση απόρριψης από τον οργανισμό. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι σε περιπτώσεις παιδιών, οι τεχνητές βαλβίδες δεν ακολουθούνε την ανάπτυξη του σώματος και έτσι τα παιδιά ήτανε υποχρεωμένα να εγχειρίζονται κάθε λίγα χρόνια(3-5 φορές, ανάλογα με την ηλικία πρώτης επέμβασης), μέχρι να τελειώσει η ανάπτυξη του σώματος, για την αντικατάστασή τους. Ήδη στο


πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ζυρίχης, εκατό περίπου τέτοιες ανθρώπινες βαλβίδες αναπτύσσονται ήδη από τον καρδιοχειρουργό Simon Hoerstrup.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυστηρή "οικονομική" πολιτική και για τη Γερμανία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπη πήρε απόφαση για οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και Γερμανία και Γαλλία, να περιορίσουν τα έξοδά τους μέχρι το 2013 και το έλλειμμα να μην ξεπερνάει το 3% του ΑΕΠ. Ο Χοακιμ Αλμουνια, δήλωσε ότι η προθεσμία του 2013 είναι ένας ρεαλιστικός στόχος.
Στη Γερμανία μάλιστα περιμένανε την απόφαση αυτή καθώς ο προϋπολογισμός της τον επόμενο χρόνο θα έχει έλλειμμα 5%!
Η Ιταλία και το Βέλγιο έχουν διορία μέχρι το 2012 να ικανοποιήσουν τον όρο του 3% επι του ΑΕΠ. Η Ισπανία και η Γαλλία πήραν προθεσμία μέχρι το 2013. Μάλιστα ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας έδειξε τη δυσαρέσκειά του δηλώνοντας :"Το 2015 που θέλαμε ήταν όντως πολύ, ωστόσο το 2012 είναι πολύ σύντομο διάστημα για να καταφέρουμε να καλύψουμε το έλλειμμα.ίσως το 2014 να τα καταφέρουμε με μια καλή προσπάθεια".
Η Βρεττανία μάλιστα πήρε περιθώριο μέχρι το 2015 , ενώ και η βασανισμένη οικονομικά Ιρλανδία έχει περίοδο προσαρμογής μέχρι το 2014. Για να δούμε τι θα

καταφέρει για την Ελλάδα ο κύριος Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε περισσότερα...

Έλληνας ιερέας δέχθηκε επίθεση στην Αμερική. Ο δράστης τον πέρασε για … τρομοκράτη!

Επίθεση δέχθηκε ο 29χρονος ιερέας από την Κρήτη, Αλέξης Μαράκης, όταν έχοντας χάσει το δρόμο του, θέλησε να ρωτήσει τον οδηγό ενός άλλου αυτοκινήτου για το ποιά κατεύθυνση να ακολουθήσει, καθώς είχε χάσει το δρόμο του. Ο αμερικανός στον οποίο απευθύνθηκε, ένας 28χρονος έφεδρος των Πεζοναυτών, τον πέρασε για … τρομοκράτη και τον χτύπησε με το γρύλο του αυτοκινήτου, για να τον κυνηγήσει για τρία τετράγωνα.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία, λέγοντας ότι είχε συλλάβει έναν τρομοκράτη, ο οποίος, όπως είπε, προσπάθησε να τον ληστέψει! Οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια διερμηνέα καθώς ο ιερέας
δεν μιλούσε αγγλικά, άκουσαν τί είχε συμβεί, στο νοσοκομείο όπου είχε διακομισθεί ο 29χρονος Αλέξης Μαράκης. Όπως αποκαλύφθηκε ο 28χρονος αμερικανός Τζέϊσεν Μπρους είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες ημέρες, καταβάλλοντας εγγύηση 7.500 δολαρίων. Αμερικανική παράνοια….

newsblog.gr

Διαβάστε περισσότερα...