Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2009

ΠΡΟΒΕΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ;

Κι όμως με την Τουρκία καταφέραμε σιγά σιγά και αναίμακτα να συνδιοικούμε αυτήν την στιγμή τη Θράκη.
Εκεί μας κατάντησαν οι πολιτικοί αυτής της πατρίδας.Και των Αθηνών και της Θράκης.Κι όμως!Γνωρίζετε οτι το Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής -δηλαδή το ΥΠΕΞ της Άγκυρας- ήταν συνδιοργανωτής εκδηλώσεων ΜΑΖΙ με τη νομαρχία Ροδόπης, την υπερνομαρχία και τον ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ;Μιλάμε για έναν υπέροχο έρωτα, για μια πρόβα συνδιοίκησης στο μέλλον!
Και όλα αυτά με αφορμή ένα …φιλανθρωπικό παζάρι που συνδιοργάνωσαν όλοι οι παραπάνω με τον Σύλλογο Επιστημόνων της Μειονότητας στο κεντρικό Άλσος της Κομοτηνής στην Αγία Παρασκευή, το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου 2009. Και τι λέτε να πουλούσαν στο φιλανθρωπικό γκαλά οι άνθρωποι; Πορτρέτα του …φιλάνθρωπου ΚΕΜΑΛ, κούκλες με ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ αγορασμένες απο το παζάρι της …Αδριανούπολης! Και φυσικά δεν παρέλειψαν να μοστράρουν ΠΟΜΑΚΙΚΑ ταγάρια και διάφορα άλλα καλλιτεχνήματα ως….ΤΟΥΡΚΙΚΑ!Και όλα αυτά με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους!
Έντυσαν μάλιστα και τα τουρκογενή κορίτσια με ΔΗΘΕΝ παραδοσιακές φορεσιές της Θράκης, οι οποίες όμως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα γιατί απλά ΟΛΕΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
Το ‘φιλανθρωπικό’ αυτό παζάρι, πήρε μεγάλη προβολή απο τον τουρκόφωνο εθνικιστικό τύπο. Το παιχνίδι της Άγκυρας είναι γνωστό.Δημιούργησε ακόμη ένα ‘θεσμό’ με τον τρόπο αυτό ΜΕΣΑ στις μεγάλες πόλεις της Θράκης.Αύριο θα φέρουν καθαρά ΤΟΥΡΚΙΚΑ συγκροτήματα για να χορέψουν και το …κεκτημένο κατακτήθηκε!Με την ίδια απλή γενοκτόνο τακτική, τα τελευταία χρόνια ο Κεμαλισμός κατέστρεψε τα πανηγύρια των ΠΟΜΑΚΩΝ στην ορεινή Ροδόπη τα οποία τα μετάλλαξε σε ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΗ και με τον ίδιο τρόπο στήνει θεσμούς στις πόλεις…
Έτσι προετοιμάζει το έδαφος για την ειρηνική συνδιοίκηση σε μερικά χρόνια.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
taxalia


Διαβάστε περισσότερα...

Ανάκληση notebook ACER

"Η εταιρεία ACER, συνεργαζόμενη άμεσα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, προχωρά σε απόσυρση των μη πωληθέντων τεμαχίων από τα καταστήματα και άμεση ανάκληση των προϊόντων από τους καταναλωτές, στους οποίους συστήνεται να πάψουν άμεσα να τα χρησιμοποιούν και να έλθουν σε επαφή με την εταιρεία ACER, ώστε να γίνει επιδιόρθωση των ηλεκτρονικών υπολογιστών τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ACER στον αριθμό 801 500 2000. "
Tα notebook που αποσύρονται είναι τα μοντελα AS3810T παραγωγής πριν τις 15/9/2009 για λογους υπερθερμανσης.

Ypoloipo

Διαβάστε περισσότερα...