Πέμπτη, Μαΐου 06, 2010

Η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου-ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Βασισμένο σε σπάνιο προπαγανδιστικό υλικό, με δραματοποιημένες στυλ φιλμ-νουάρ σκηνές,κι αποκλειστικές εξομολογήσεις του best seller συγγραφέα Τζον Πέρκινς, αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου , ρίχνει φως στους άγνωστους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν αυτοί που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο μας, στις ρίζες της ισλαμικής τρομοκρατίας, και τους λόγους που ένα τόσο μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στα όρια της ανέχειας.
Σας προτείνουμε να αγοράσετε το συγκεκριμένο ντοκιμανταίρ. Είναι απαραίτητο εργαλείο για να αντιληφθείτε για ποιο λόγο ταλαιπωρούμαστε όλοι.



















Διαβάστε περισσότερα...

Δεν την παλέυει μια ο Τσίπρας

"Καταδικάζουμε τέτοια περιστατικά διότι θεωρούμε τη ζωή αξία αναπαλλοτρίωτη" είπε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Βουλή.
Κύριε Τσίπρα, η ζωή δεν είναι αξία αναπαλλοτρίωτη για να το συζητήσουμε. Κύριε Τσίπρα, όσο ο λόγος σας παραμένει εγκλωβισμένος σε ψευτοεπαναστατικές αρλούμπες, τόσο θα φεύγει ο κόσμος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κύριε Τσιπρα, σας ενημερώνουμε ότι η ζωή είναι ο λόγος που υπάρχουν οι άνθρωποι. Η ζωή είναι ο λόγος που έγινε η χθεσινή μεγαλειώδης διαδήλωση. Για τη βελτίωση της ζωής των περισσοτέρων. Η ζωή είναι η υπέρτατη αξία και ο λόγος που σας πληρώνουμε στη Βουλή, δεν είναι για να μας ενημερώνετε ποιες αξίες είναι απαλλοτριώσιμες (αλήθεια Αλέξη, ποιες είναι αυτές ακριβώς) και ποιες αναπαλλοτρίωτες , αλλά για να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ, υπηρετώντας τη δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη, Μαΐου 05, 2010

"Μη πιέζετε άλλο την Ελλάδα,είστε τελείως τρελοί",

φώναξε πριν λίγο ο ηγέτης των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.

Οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται στην Ελλάδα "είναι σχεδόν αδύνατο να επιτευχθούν", και οι κοινωνικές συνθήκες και ζητούνται από την χώρα "αφόρητες", δήλωσε σήμερα ο ηγέτης των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ."Είστε τελείως τρελοί", τόνισε απευθυνόμενος στην...Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους εκπροσώπους των κρατών μελών της ΕΕ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το θέμα αυτό στο Κοινοβούλιο."Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι σχεδόν αδύνατο", είπε, αναφερόμενος στις μισθολογικές και κοινωνικές θυσίες που ζητούνται από τους Έλληνες."Δεν δίνουμε χρόνο στον Παναδρέου για να επιτύχει συναίνεση", σημείωσε. "Πρέπει να δημιουργήσουμε μια συνοχή. Αυτό δεν διατάσσεται. Θα δείτε στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, αν υπάρχουν προβλήματα", τόνισε.Ο Κον Μπεντίτ επέκρινε τους όρους των δανείων που εγκρίθηκαν από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τα οποία θα δοθούν με κατά μέσο όρο επιτόκιο 5%, ενώ τα περισσότερα από τα ενδιαφερόμενα κράτη μπορούν να δανείζονται κεφάλαια με επιτόκια χαμηλότερα από τις αγορές."Κερδίσαμε χρήματα σε βάρος της Ελλάδας. Είναι απαράδεκτο", δήλωσε. "Έχω την εντύπωση ότι τώρα στις κυβερνήσεις, λέγουν "θέλω να βγάλω χρήματα σε βάρος της Ελλάδας",τόνισε, κάνοντας μια αναφερά στην αξίωση της Βρετανής πρωθυπουργού, Μάργκαρετ Θάτσερ, το 1984, που έλεγε "Θέλω τα λεφτά μου πίσω" προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την συνεισφορά του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κοινή Γεωργική Πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα...

Μπουγέλωσαν και τον Β. Μαγγίνα!...

...την ώρα που έπινε καφέ στο Κολωνάκι. "Σώθηκε" φεύγοντας άρον άρον με αυτοκίνητο!
Το γεγονός είναι πραγματικό και το αφηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας:
Χθες το μεσημέρι, σε γνωστό καφέ της οδού Κανάρη έπινε τον καφέ του ο πρώην υπουργός της ΝΔ Βασίλης Μαγγίνας. Ένας πολίτης, που περνούσε εκείνη την ώρα, τον αναγνώρισε και, σταματώντας, του λέει ειρωνικά: "Εχω δύο ...Πακιστανούς. Να στους ...φέρω να τους βρεις δουλειά;...". Ο πρώην υπουργός -που είχε απομακρυνθεί από την κυβέρνηση Καραμανλή λόγω των ανασφάλιστων Ινδών που απασχολούσε στο εξοχικό του και είχε μείνει εκτός ψηφοδελτίων- σηκώθηκε να φύγει βιαστικά αποφεύγοντας περιφρονητικά τον περαστικό. Εκείνος τότε εκνευρισμένος, πιάνει ένα ποτήρι νερό από ένα τραπέζι και το στρέφει προς την πλευρά του Β. Μαγγίνα...Δύο αστυνομικοί του δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη που βρίσκονταν εκεί όμως, τον πρόλαβαν και τον εμπόδισαν ενώ ο πρώην υπουργός, που απέφυγε στο ...τσακ το μπουγέλωμα και τη γλίτωσε με μερικές σταγόνες νερό, έμπαινε άρον άρον σε ένα αυτοκίνητο κι έφυγε!

Διαβάστε περισσότερα...

Θα σας πάρουν την «αγελάδα» και θα σας πουλάνε το γάλα της, του Max Keiser.

Aπόσπασμα από στοχασμός-πολιτική
"Τη βδομάδα που μας πέρασε η ολλανδική κυβέρνηση έβγαλε ανακοίνωση που έλεγε: «Θα πρέπει να απομακρύνουμε την Goldman Sachs». Η βρετανική κυβέρνηση επίσης εξετάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης της Goldman Sachs. Η μια χώρα μετά την άλλη συνειδητοποιεί ότι αν επιτρέψεις σε οικονομικούς τρομοκράτες να εισβάλουν στη χώρα σου, πας γυρεύοντας.
Το πρώτο πράγμα που οφείλει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση είναι να δηλώσει: «Ελάτε να πετάξουμε έξω τους οικονομικούς τρομοκράτες, να πετάξουμε έξω το ΔΝΤ». Δεύτερον, δεδομένου του τι προηγήθηκε, εξυπακούεται ότι τα χρέη που επέσυρε η Ελλάδα ήταν αποτέλεσμα παράνομης διαδικασίας έκδοσης ομολόγων από τη Wall Street. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση εκ μέρους της Ελλάδας να εξοφλήσει αυτά τα χρέη. Δημιουργήθηκαν με παράνομες διαδικασίες, πουλήθηκαν με παράνομες διαδικασίες, άρα δεν έχει καμία σχέση μ' αυτά ο ελληνικός λαός. Δεν πρέπει να επιβληθούν μέτρα λιτότητας στον ελληνικό λαό μόνο και μόνο για να εισπράξουν «χριστουγεννιάτικο μπουναμά» οι τραπεζίτες της Wall Street. Είναι άδικο. Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν μέτρα λιτότητας για να εισπράξουν οι τραπεζίτες της Wall Street τα «δώρα των Χριστουγέννων» τους εδώ. Τρίτον, θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να θέσει σε δημοψήφισμα την πρότασή της και να ζητήσει από τον ελληνικό λαό να ψηφίσει: «Θα πρέπει, ναι ή όχι, να δεχτούμε το ΔΝΤ στη χώρα μας;» Τέταρτον -είναι κι αυτό μια πιθανότητα- αν η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να σεβαστεί την επιθυμία του λαού, τότε θα πρέπει να υπάρξει η δυνατότητα διεξαγωγής νέων εκλογών, ώστε να υπάρξει μια κυβέρνηση στην Ελλάδα που θα φροντίσει τα συμφέροντα του λαού και όχι αυτά των τραπεζών της Wall Street."

Διαβάστε περισσότερα...

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΜΕΣΑ

Να οργανωθεί μεγάλο συλλαλητήριο σε όλες τις πόλεις για συμπαράσταση στο θάνατο των τριών εργαζομένων από τους φασίστες με τις μολότωφ.
Σε μια διαδήλωση για διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής , οι γνωστοί φασίστες με τις μολότωφ, σκοτώσανε τρεις εργαζομένους σε μια τράπεζα. Ο ελληνικός λαός λέει όχι στους φασίστες που ψάχνουν αφορμή να βγουν από το περιθώριο και να αμαυρίσουν τις μεγάλες κοινωνικές κινητοποιήσεις από όλο το λαό.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ΕΣΗΕΑ και οι 3 νεκροί

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου
"5 Μαίου 2010
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αναστέλλει την 24ωρη απεργία, που είχε κηρύξει για σήμερα, 5 Μαΐου 2010, λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"
Τρεις νεκροί χρειάστηκαν για να καταλάβουν οι ανόητοι δημοσιογράφοι ότι όταν υπάρχουν μεγάλες απεργίες, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ, να μεταφέρουν την εικόνα στην κοινωνία και όχι να την κρύβουν με τις χαζοχαρούμενες εκπομπούλες για να μη χάσει και το κάναλι τα έσοδα.
Ας ελπίσουμε, ότι από εδώ και πέρα έστω και με αυτό το βαρύτατο τίμημα, οι δημοσιογράφοι θα καταλάβουν οτι δε γίνεται να πληροφορούμαστε τι γίνεται στη χώρα μας από τα ξένα κανάλια. Έχουν υποχρέωση να αφήνουν προσωπικό ασφαλείας, για να καλύπτουν τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις. Έχουν υποχρέωση να καταγράφουν το τι ακριβώς διαδραματίζεται και να πληροφορούν. Αυτό είναι το λειτούργημά τους και όχι το να παπαγαλίζουν το τι θα τους πει ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας ή του καναλιού τους, ακόμη και αν αυτό τους έμαθαν να κάνουν κάποιοι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι/καθηγητές στα Πανεπιστήμια.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις συνάνθρωποι νεκροί από φασίστες


Τρεις άνθρωποι, μάλλον εργαζόμενοι στο υποκατάστημα της Marfin που κάηκε στη Σταδίου, είναι οι νεκροί από την επίθεση των φασιστών με τις μολότωφ. Φασίστες, είτε έχουν αριστερή ρητορική, είτε δεξιά. Δε μας νοιάζει η ρητορική τους. Μας νοιάζει ότι δε διστάσαν σε ένα μέρος γεμάτο κόσμο, οι δολοφόνοι να πετάξουν μολότωφ. Από τις δυο γυναίκες, η μία φέρεται να ήταν και εγκυος. Άλλοι δυο υπάλληλοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Οι φασίστες που οπλοφορούν δεν έχουν καμία θέση μέσα στις διαδηλώσεις του λαού. Οι φασίστες που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή, είναι χειρότεροι από τους δικτάτορες της οικονομίας. Και θα παραμείνουν πάντα στο περιθώριο των αγώνων του λαού.

Διαβάστε περισσότερα...

Πού είναι οι κλέφτες;

Τελικά πέσανε οι μάσκες της Ν.Δ. Μήπως κινδυνεύει να αποδειχτεί ότι το ΠΑΣΟΚ τις σήκωσε και τις φοράει τώρα το ίδιο;

Διαβάστε περισσότερα...