Σάββατο, Ιανουαρίου 02, 2010

Ένα τραγούδι ευχές για το 2010

Ο άνθρωπος που έζησε 40 χρόνια στη γη και μια αιωνιότητα στις καρδιές μας, δίνει την καλύτερη ευχή...

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ για τηλ. Δημοσίων υπηρεσιών

Γνωρίζουμε ότι χιλιάδες τηλεφωνήματα γίνονται καθημερινά προς τα γνωστά 5ψηφια νούμερα για έυρεση τηλεφωνικών αριθμών. Πάρα πολλά από αυτά γίνονται για να μπορέσει ο πολίτης να βρει τηλεφωνικά νούμερα Δημόσιων Υπηρεσιών, Οργανισμών, Νοσοκομείων, Υπουργείων, ΔΟΥ, Πολεοδομιών και τόσων άλλων. Τις περισσότερες φορές μάλιστα η επικοινωνία αυτή είναι απαραίτητη για να διευκολυνθούν οι ίδιες οι υπηρεσίες στο έργο τους.
Το blog universalreporters.blogspot.com προτείνουμε λοιπόν στον κύριο Παπανδρέου και την κυβέρνηση, να δημιουργήσουν ένα πενταψήφιο νούμερο που θα απευθύνεται ο πολίτης και θα του δίνεται ΔΩΡΕΑΝ το όποιο τηλέφωνο κρατικής ή δημόσιας υπηρεσίας , χωρίς να πλήρώνει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς το 1,10 εως 1,30 ανα κλήση το πρώτο λεπτό, στα ιδιωτικά πενταψήφια νουμερα καταλόγου.
Έτσι και οικονομία θα κάνει στον πολίτη και θα του δώσει και το μήνυμα ότι τον θέλει παραστάτη στη καλύτερη και ευρυθμη λειτουργία του κράτους.
Λοιπόν, τί λέτε κύριοι της κυβέρνησης και του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης; Θα πάμε ένα βήμα μπροστά;

Διαβάστε περισσότερα...