Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2009

BLOGS S.O.S.

Mε αφορμή τα όσα ακούγονται τόσο σε τηλεοπτικές εκπομπές, όσο και όσα γράφονται κατα καιρούς στο διαδίκτυο θέλουμε να κάνουμε ένα σχόλιο.

Γέμισε ο τόπος δημοσιογράφους. Όχι ερασιτέχνες. Επαγγελματίες που το σπουδάσανε. Είτε σε κρατικά ιδρύματα, είτε σε ιδιωτικές σχολές, με παρουσία φυσική στα μαθήματα, με αλληλογραφία , μέσω ιντερνετ κτλ. Και που καταλήγουνε; Να δουλεύουνε χρόνια χωρίς μια δεκάρα τσακιστή σε μεγάλες εφημερίδες, να βγάζουνε ρεπορτάζ και εκπομπές σε κανάλια και να μην πληρώνονται ούτε έναν καφέ, χωρίς ασφάλεια (φυσικά) και με την μόνιμη απάντηση των προϊσταμένων τους , ότι "έτσι ξεκίνησα και εγώ. Τώρα μαθαίνεις και φτιάχνεις βιογραφικό". Για να μην πούμε για το κριτήριο του πως να γράφουν, που εκστόμισε γνωστή δημοσιογράφος και καθηγήτρια Δημοσιογραφίας σε Πανεπιστημιακή σχολή προς το αμφιθέατρο. "Ποτέ δε γράφεις κόντρα στη γραμμή της εφημερίδας". Μάλλον με τέτοια δημοσιογραφία, απέκτησε τα αγαπημένα της Μον Μπλαν και τις πλείστες θέσεις της σε ιδρύματα, κανάλια και οργανισμούς.

Πόση ξεφτίλα για έναν κλάδο; Πόση ξεφτίλα για ένα κράτος; Και που καταλήγει αυτό; Ο δημοσιογράφος έχοντας περάσει χρόνια στο κουρμπέτι και μη αμοιβόμενος, όταν θα βρει τη θέση που θα του πετάνε ένα ξεροκόματο, γνωρίζοντας τον επαγγελματικό μεσαίωνα που επικρατεί έξω , με το σκλαβοπάζαρο των "νέων που κάνουν πρακτική", κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο και γίνεται ο καλύτερος "yes man/woman" του κυρίου διευθυντή και κατ'επέκταση του ιδιοκτήτη του μέσου(που απο δημοσιογραφία δεν σκαμπάζει , αλλά μπορεί πιο πριν να καλλιεργούσε χωράφια με στάρι ή καπνά) και των επιδιώξεών του. ΟΚ, η καλλιέργεια χωραφιών σίγουρα είναι μια χρήσιμη δραστηριότητα για το κοινωνικό σύνολο. Μάλιστα επιδοτείται και από την Ε.Ε! Αλλά ένας επιχειρηματίας ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ έχει το κέρδος. Και αν είναι επιχειρηματίας με Μ.Μ.Ε. , τότε εκτός του κέρδους, μπορεί και να έχει και άλλες επιδιώξεις (βλέπε Μπερλουσκόνι). Και τότε λαέ ανάλογα με την ενημέρωση που σου παρέχουν, ανάλογες επιλογές θα κάνεις. Άλλωστε στις μέρες μας, "η πληροφορία είναι δύναμη" και αυτό το γνωρίζουν οι κρατούντες.

Αναγνωρίζοντας λοιπόν την πραγματικότητα, το πρόβλημα των δημοσιογράφων είναι ο ανταγωνισμός τους. Έτσι βλέπουν και τους bloggers, για αυτό και δεν μπορούν να σταματήσουν να τους βλέπουν ανταγωνιστικά. Για αυτό και οι κριτικές για αναξιοπιστία κτλ. Πόσες φορές δεν αποδείχτηκαν αναξιόπιστα πρωτοσέλιδα ειδήσεων; Βγήκε κανείς να πει να τις καταργήσουμε; Πόσοι δημοσιογράφοι γράφουν με ψευδώνυμο ή με τα αρχικά τους στα διάφορα έντυπα (για να μη σχολιάσω τα αγνώστου δημιουργού ρεπορταζ σε πανελληνιας εμβέλειας κανάλια και ραδιόφωνα); Ζητήσανε πρώτα από αυτούς (οι οποίοι πληρώνονται για αυτό) να γράφουν ονομαστικά; όχι. Τότε προς τί η θέρμη να είναι επώνυμα τα blogs, να αποφευχθούν εκβιασμοί κτλ; Είναι μόνο ο επαγγελματικός ανταγωνισμός των δημοσιογράφων; Τί να είναι άραγε;

Η απάντηση

Μα το γεγονός ότι ξαφνικά στο προσκήνιο, οι πολίτες αποφασίζουν τι είναι σημαντικό και το φωτίζουν με γνώμονα τη δική τους οπτική και ηθική. Kαι αυτό κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στο οργουελικό σύστημα της "ελεγχόμενης" ενημέρωσης και στον προσδιορισμό τι είναι σημαντικό και τι οχι. Η χειραγώγηση των μαζών και της βούλησης τους δυσχεραίνεται. Τώρα πλέον μπαίνει ένας παίκτης ακόμα στο παιχνίδι που λέγεται Δημοκρατική Διακυβέρνηση και τα blogs είναι ένας τρόπος επέκτασής της. Αλλά ο παίκτης αυτός είναι απρόβλέπτος. Δεν μπορείς να τον εξαγοράσεις, ούτε να τον ενσωματώσεις στο σύστημα. Βλέπεις τα blogs λόγω του ότι είναι άναρχα ως προς τη διοίκηση και τον κεντρικό τους έλεγχο, δεν μπορούν να μανιπουλαριστούν με μια κίνηση. Είναι πολυδιασπασμένα και κάθε πολίτης με πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποτελεί μια πιθανή απειλή. Χώρια την αλληλεγγύη που υπάρχει στο χώρο αυτό, ακόμα και μεταξύ ανθρώπων που δε γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά χτίσανε την αλληλοεκτίμησή τους μέσα από τα posts! Χρειάζεται μια τεράστια προσπάθεια που για να την κάνει το σύστημα θα πρέπει να ξοδέψει τεράστια ποσά και ταυτόχρονα το να κοντρολάρει τόσο πολλούς ανθρώπους που το κάνουν όχι για τα λεφτά , αλλά για το μεράκι τους ή γιατί πιστεύουν ότι "αν γνωρίζουν οι πολλοί, τότε υπάρχει ελπίδα να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο", είναι ουτοπικό. Έτσι στραφήκανε στο αστείο της επωνυμίας με την ελπίδα να εκβιάσουν εκείνοι, τους ανθρώπους αυτούς. Εκεί ποντάρουνε. Στο ότι ανα πάσα στιγμή πιστεύουνε ότι θα μπορούμε να σου ανατρέψουμε τη ζωή, οπότε πρόσεχε τι γράφεις και για ποιόν. Αλλά φευ, δε θα σας κάνουμε τη χάρη. Εδώ θα είμαστε και θα δυσκολεύουμε τη ζωή σε όσους ανέξοδα καπηλεύονται την ισχύ τους. Σε όσους νομίζουν ότι η Δημοκρατία είναι τόσο διάτρητη και αδιαφανής, όσο θα θέλανε.

Αυτά τα λίγα και να μην ξεχάσω να δώσω τα χαιρετίσματα στους bloggers που την είδανε σπιούνοι ονομάτων ανταγωνιστικών blogs ή παραθυράτες τηλεπερσόνες όπως αυτοί που βγαίνουν στους Βασιλάκους κτλ.
Φιλικά,
Δ.Π.

Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ ΣτΕ,ΕΚΡΙΝΕ HMIΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...

"Hμινόμιμο" έκρινε Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τους αστυνομικούς σκύλους. Το ΠΔ αφορά την οργάνωση και λειτουργία της υπηρεσίας εκπαιδευτών και συνοδών σκύλων και ρύθμιση θεμάτων που αφορούν τους αστυνομικούς σκύλους, τους συνοδούς - χειριστές και τους εκπαιδευτές τους. Ως εδώ κρίθηκαν όλα νόμιμα.



Με αλλα λογια,πλεον η Ελληνικη Κυβερνηση,για να προστατεψει την Δημοκρατια μας,εκτος απο τις χρωμοβομβες με τις οποιες ουσιαστικα θα λουζει και θα στιγματιζει τους διαδηλωτες με χρωμα,ετσι ωστε ακομη και αν προσπαθησουν να φυγουν απο το σημειο που θα γινονται επεισοδια,να συλληφθουν μετα...βαζει στο προγραμμα της και σκυλους οι οποιοι θα τρομοκρατουν οσους κατεβαινουν να διαδηλωσουν για τα δικαιωματα τους.Τωρα βεβαια για τα βασανιστηρια που ουσιαστικα θα περνανε οι σκυλοι κατα τη διαρκεια των τυχον συμπλοκων οπως γκλοπιες,δακρυγονα κτλ...ουτε λογος...

Τελικα η Δημοκρατια μας...ποσα μεσα καταστολης θελει για να προστατευτει;;;
Για αυτούς τους λόγους, το Ε' Τμήμα του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου κατά την επεξεργασία του σχεδίου διατάγματος ζήτησε να διευκρινιστεί στο κείμενο του διατάγματος ότι, «εφόσον διατάσσονται υπηρεσίες περιπολιών, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε οι συνοδοί αστυνομικών σκύλων να μη μετέχουν σε αστυνομική δύναμη που καλείται για τη διάλυση συγκεντρώσεων, προκειμένου να μην παραβιάζεται η θεσπιζόμενη με το άρθρο 62 του Ν. 1481/1984 απαγόρευση, η οποία επαναλαμβάνεται με τις διατάξεις του νεότερου Ν.3731/2008», το οποίο όμως δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή. Κατα τα άλλα, το Π.Δ. κρίθηκε καθόλα νόμιμο.
σχόλιο universal reporters: αντε και με το καλό να μας φέρουν και τις πλαστικές σφαίρες...

Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2009

Επίθεση κουκουλοφόρων κατά του καθηγητή Εγκληματολογίας Γ. Πανούση

Οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσαν ότι, το πρωί της Τετάρτης, ομάδα περισσότερων από 15 κουκουλοφόρων εισήλθε στο Πολιτιστικό Kέντρο «K. Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Aθηνών, επί των οδών Aκαδημίας και Σίνα, κατά τη διάρκεια επιστημονικού συνεδρίου, με θέμα την κοινωνική μέριμνα για τους αποφυλακισμένους. Oι κουκουλοφόροι επετέθησαν με βιαιότητα κατά των παρισταμένων και γρονθοκόπησαν τον καθηγητή κ. I. Πανούση. Παράλληλα, βανδάλισαν τον χώρο, σπάζοντας αντικείμενα και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο καθηγητής κ. I. Πανούσης, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για ιατρικό έλεγχο. Υπενθυμίζουμε ότι στο γραφείο του κ. Ι. Πανούση, πριν από περίπου μία εβδομάδα, είχε τοποθετηθεί εμπρηστικός μηχανισμός.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Πανούσης βρέθηκε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ από το 1978 έως το 1983 και αποχώρησε επίσημα την περίοδο 1988-1989, ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς με το Συνασπισμό.

Διαβάστε περισσότερα...

Bloggers διαβάστε αυτό. Είναι σοβαρό

Είναι τελικά τα blogs το πεδίο ελεύθερης έκφρασης για τον καθένα, ή ένα ασφαλές μέσο για να διασυρθεί ο οποιοσδήποτε;Χρωστούν την «μαγεία» τους, στην αλογόκριτη ανωνυμία του blogger;Που σταματά η παρρησία έκφρασης του blogger και που αρχίζει η υποχρέωση του να αυτολογοκρίνεται;Μέσω των blogs ο οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να ικανοποιεί μια ανάγκη, μια φιλοδοξία, ή να οικοδομήσει μια καριέρα. Το ίδιο εύκολα όμως, μπορεί να συκοφαντήσει και να εκβιάσει. Οι bloggers φαίνονται να είναι αυτοί που έχουν το «καρπούζι, έχουν και το μαχαίρι». Είναι εκδότες και δημοσιογράφοι και τα blogs δείχνουν να εξελίσσονται στους ισχυρούς της ενημέρωσης.«Blog-άρισμα στην λογοκρισία»...

Nα το ξαναπούμε:
Τα blogs δεν είναι παρακολούθημα της τηλεόρασης.
Ο σοβαρός blogger δεν κολακεύεται επειδή .."είπε για αυτόν η τηλεόραση" !
Οι bloggers δεν είναι αξιοπερίεργα όντα, για τα οποία γυρίζει ντοκιμαντέρ η τηλεόραση. Συνέλθετε!
(Και σας το λέει ένας άνθρωπος που δέχθηκε αμέτρητες προτάσεις για τηλεοπτικές εμφανίσεις. Μήπως θέλετε να δείτε τι απαντούσαμε, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι; Αν επιζητάς την τηλεοπτική εμφάνιση για το blog σου, είσαι ψώνιο: με την κακή έννοια!!!)
Να δώσει συνέντευξη στο blog σου ο Βαξεβάνης. Αυτό είναι είδηση για τα blogs. Όχι το ανάποδο!
Από πού ως πού, θα αναλύσει η τηλεόραση, τον κώδικα δεοντολογίας των blogs. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Εμείς θα αποβάλλουμε τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ bloggers (ευτυχώς μειώνονται) δια της αλάνθαστης μεθόδου, που λέγεται Κ-Ρ-Α-Ξ-Ι-Μ-Ο. Σιγά να μην αφήσουμε τους επαγγελματίες να καθορίσουν τη συμπεριφορά της μπλογκόσφαιρας.
Εσείς ψηφίζετε στην ΕΣΗΕΑ; Σας ζήτησαν ποτέ οι δημοσιογράφοι τη γνώμη σας για τα του οίκου τους;
Αφήστε λοιπόν την μπλογκόσφαιρα να αυτορυθμιστεί. Για την αντιμετώπιση ποινικά κολάσιμων αδικημάτων από bloggers, υπάρχει επαρκέστατο νομικό πλαίσιο (αλλά και άλλου είδους ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΙ μηχανισμοί !).
(Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τον Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος μου είναι συμπαθής. Μιλώ γενικά, για το όψιμο ενδιαφέρον της TV για τα blogs).
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ:
.......................................Τη δουλειά σας, τη δουλειά μας.................................................


πηγή: http://taxalia.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα...

6μηνη φυλάκιση για την αναβαθμολόγηση των γραπτών

Σε εξάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε η πρόεδρος του Βαθμολογικού Κέντρου ειδικών μαθημάτων Πυλαίας Κ.Τ, μετά τις καταγγελίες για “ευνοϊκή μεταχείριση” γραπτών υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και επανέλεγχό τους με “προφορική διαταγή του Υπουργείου Παιδείας”, όπως η ίδια ισχυριζόταν. Οι υπόλοιπες 8 συγκατηγορούμενες βαθμολογήτριες αθωώθηκαν.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2009

AΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΜΗΝΥΣΗ


Κατατέθηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009 στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, μηνυτήρια αναφορά - καταγγελία που αφορά στην υπόθεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, από τον δικηγόρο της πόλης κύριο Μόκκα, στον οποίο ανατέθηκε και η δικαστική εκπροσώπηση.
Στη μηνυτήρια αναφορά - καταγγελία ζητείται η παρέμβαση του Εισαγγελέα και του ΣΔΟΕ, μετά από έλεγχο του οποίου να διαπιστωθεί και επίσημα αν στο διάστημα της συνεχούς εναλλαγής προσώπων, φερόμενων ως πωλητών και αγοραστών της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς, το τελευταίο χρονικό διάστημα, διαπράχθηκαν ποινικά αδικήματα για υπεξαιρέσεις χρημάτων από πωλήσεις ή μεταγραφές ποδοσφαιριστών, απιστίας περί την διαχείριση των οικονομικών φορολογικών παραβάσεων, μη απόδοσης ΦΠΑ κλπ.
Να σημειωθεί ότι σήμερα κατατίθεται και η αίτηση προσφυγής από κοινού με τους θεσμοθετημένους φορείς του Απόλλωνα, για το διορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα...

Autonomia EXPO

Για τρίτη χρονιά το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ δημιουργεί και η Autonomia EXPO (ξανα)γίνεται πραγματικότητα: Στις 15, 16 και 17 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από τις 10 πμ έως τις 9 μμ, χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται στους ανθρώπους με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες από όλες τις εταιρείες που εμπορεύονται προϊόντα και υπηρεσίες για την αποκατάσταση, για την ειδική αγωγή, την ανεξάρτητη διαβίωση και τους προσπελάσιμους τρόπους ζωής.
Στην Autonomia EXPO θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε τους κορυφαίους της κοινότητας των ανθρώπων με αναπηρίες και να ενημερωθείτε για όλα αυτά που σας αφορούν για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.Η Autonomia EXPO είναι απολύτως προσπελάσιμη για όλες τις γνωστές αναπηρίες και εξυπηρετείται από προσπελάσιμα μέσα μαζικών μεταφορών.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί...

Με προσωπικό ασφαλείας σήμερα 17/02/08, τα Νοσοκομεία σε Αθήνα και Πειραιά εξαιτίας της απεργίας των γιατρών. Στο χορό των κινητοποιήσεων από αύριο και για 48ωρες οι νοσοκομειακοί γιατροί όλης της Ελλάδας. Άυριο, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, εκτός συστήματος εφημεριών το Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος είναι η αλλαγή του υπογεγραμμένου από τον ίδιο τον υπουργό υγείας κύριο Αβραμόπουλο, της συλλογικής σύμβασης μεταξύ του υπουργείου υγείας και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.) . Ο υπουργός έφερε στη Βουλή για κύρωση σύμβαση ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ από αυτήν που υπέγραψε ο ίδιος με την Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. !!! με αποτέλεσμα να τον κατηγορούν οι νοσοκομειακοί γιατροί , ότι ο κύριος "η υγεία είναι σε καλά χέρια" δε σεβάστηκε ούτε την ίδια τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ υπογραφή!
Πως όμως φτάσαμε εδώ;
Βέβαια, ο Αβραμόπουλος υπέγραψε τη σύμβαση λίγο πριν γίνει ο ανασχηματισμός και περίμενε ότι θα αλλάξει υπουργείο, και θα τη φορτώσει στον επόμενο υπουργό Υγείας. Όμως ο Καραμανλής κάνοντάς του το υπέρτατο καψόνι, τον άφησε στη θέση του, να τα βγάλει πέρα με τις υπογραφές του. Έτσι το σχέδιο αποδυνάμωσης του δελφίνου εφαρμόστηκε, με αποτέλεσμα την εσωκομματική κόντρα τους, να πληρώνουν οι κακοπληρωμένοι γιατροί του Ε.Σ.Υ. και όλοι εμείς οι δυνητικοί χρήστες των δημόσιων υπηρεσιών υγείας.
Είχανε , δεν είχανε ... μας ... επανιδρύσανε πάλι...

Διαβάστε περισσότερα...

Επίθεση κατά Δημοτικών Αστυνομικών Θεσσαλονικής

Από την αντιδημαρχία της Δημοτικής Αστυνομίας εκδόθηκε (χθες) η ακόλουθη ανακοίνωση :
«Κατά τη διάρκεια τακτικού ελέγχου από κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας για παράνομους μικροπωλητές την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στις 19:30 στην οδό Τσιμισκή, δύο δημοτικοί αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από ομάδα έγχρωμων μικροπωλητών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας εκ των δύο και να διακομιστεί άμεσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι έγχρωμοι μικροπωλητές μετά το συμβάν ετράπησαν σε φυγή. Εναντίον τους υποβλήθηκαν μηνύσεις από τον παθόντα δημοτικό αστυνομικό».

Διαβάστε περισσότερα...

Eπέστρεψε την πρόσκληση της ZIRAAT και μπράβο του

«Απαράδεκτη και προσβλητική για την Ελλάδα η μη χρήση της ελληνικής γλώσσας και η αναφορά της Κομοτηνής σαν «Γκιουμουλτζίνα» στην πρόσκληση των εγκαινίων της Τράπεζας ZIRAAT» δήλωσε ο Δ.Σταμάτης, γενικός γραμματέας περιφέρειας Ανατολ. Μακεδονίας-Θράκης.
Το κείμενο της επιστολής του κ. Σταμάτη έχει ως εξής:
"Κύριε διευθυντά,Με λύπη μου είμαι υποχρεωμένος να σας επιστρέψω την πρόσκληση που μου απευθύνατε με την ευκαιρία των εγκαινίων λειτουργίας της Τραπέζης σας στην Κομοτηνή, γιατί θεωρώ ανεπίτρεπτο και προσβλητικό για την Χώρα που σας φιλοξενεί το γεγονός της χρησιμοποίησης στην πρόσκλησή σας της Τουρκικής και της Αγγλικής γλώσσας μόνο, καθώς και την αναγραφή της πόλης της Κομοτηνής ως Γκιουμουλτζίνα.Τέτοιου είδους ενέργειες κάθε άλλο παρά βοηθούν τη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των Ελληνικών Αρχών και της Τραπέζης σας και παρακαλώ πολύ για την άμεση ανάκληση της πρόσκλησή σας αυτής. "

Διαβάστε περισσότερα...