Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2009

Τραγικό λάθος της νέας κυβέρνησης τα τέλη κυκλοφορίας

Την απαράδεκτη τακτική Σουφλιά υιοθέτησε η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τα τέλη κυκλοφορίας. Η απαράδεκτη ρύθμιση συνεχίζει την "ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ", που πρωτοεπέβαλε ο Σουφλιάς. Είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο 15ετίας να παίρνει 50% πάνω τέλη κυκλοφορίας;;;
Πόσο σοσιαλιστικό είναι κύριε Παπανδρέου να χρεώνετε "πρόστιμο" στην ουσία σε κάποιον που δεν έχει τα λεφτά να ανανεώσει το αυτοκίνητό του; Πόσο σοσιαλιστικό είναι κυρία Μπιρμπίλη,να χρεώνετε τα δήθεν "πράσινα τέλη", χωρίς να λαμβάνετε υπόψιν τις εκπομπές ρύπων; Αναρωτιόμαστε αν αυτά τα περι κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικολογίκης σας ευαισθησίας, τελειώσανε στις 5 Οκτωβρίου. Αναρωτιόμαστε αν τελικά αυτό είναι το πρόσωπο της νέας κυβέρνησης. Και αν ναι, τί διαφορά έχετε από τους προηγούμενους αθλίους;
Κανένας άνθρωπος δεν επιλέγει να έχει ένα παλιό αυτοκίνητο. ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ. Και αναγκάζεται αγαπητά συντρόφια, γιατί το εισόδημα του συμπιέστηκε, γιατί αφήσατε τις τράπεζες ανεξέλεγκτες, γιατί οι τιμές στα σουπερ μαρκετ είναι στα ύψη και η αποταμίευση πλέον είναι μακρινή ανάμνηση για τους περισσότερους Έλληνες. Αν η λογική σας, σας υπαγορεύει ότι αυτό είναι επιλήψιμο, τότε ετοιμάστε βαλίτσες. Έρχεται η ώρα να πάτε διακοπές με τον πρώην άχρηστο πρωθυπουργό στον πάτο της ιστορίας.

Ypoloipo

Διαβάστε περισσότερα...

Πολιτικό γραφείο A.Σαμαρά στη Θεσ/νίκη

Η πρωτοβουλία υποστήριξης της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Αγίας Σοφίας 5, (4ος όροφος), έναντι
του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Γρηγορίου Παλαμά, της Θεσσαλονίκης. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 2310- 231628, 2310-231713 και ο αριθμός του FAX 2310- 231284.
Από το γραφείο αυτό θα γίνεται η ενημέρωση των φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά, καθώς και η προετοιμασία όλων των κινήσεων εν όψει της εκλογής.



Ypoloipo

Διαβάστε περισσότερα...

Ξηλώνεται ο Σιούφας




Δηλαδή η τοιχογραφία του στη βουλή!!! Α, ναι και αυτή που έφτιαξε με τη μούρη της κόρης του επίσης.

Αντιγράφουμε απο το troktiko:
Δόθηκε η εντολή να ξηλωθεί άμεσα η τοιχογραφία του..."ναρκισσου" πρώην προέδρου της βουλής, Δημήτρη Σιούφα που στον χώρο υποδοχής, έχει μπει (επί θητείας του) η τοιχογραφία που απεικονίζει τον ίδιο αλλά και την κόρη του.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη ξεφτίλα προέδρου βουλής μετά την χούντα.Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει να μπαίνει τοιχογραφία ΕΝ ΖΩΗ πολιτικού και μάλιστα στην είσοδο του κτιρίου που ο ίδιος προεδρεύει.

Διαβάστε περισσότερα...

Η πληρωμένη απάντηση Σαμαρά στη Ντόρα


Όταν η Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου και ο Μεϊμαράκης κατηγορήσανε τον Σαμαρά ανοιχτά για το ότι έφυγε από την άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη, είπανε ότι "πρέπει να λέγονται αυτά , γιατί η ιστορία δε ξεγράφει".
Ο Αντώνης Σαμαράς όμως έδωσε την απάντηση του χθες και είπε :
"Η ιστορία πράγματι δεν ξεγράφει, ούτε ξεχνιέται σε 10 -15 ή 100 χρόνια".
Σαφής ο υπαινιγμός προς την προηγούμενη υπουργό εξωτερικών που δεν έκανε κιχ απέναντι σε Σκοπιανούς και Τούρκους, σχετικά με την κληρονομιά του Μητσοτάκη για τη Μακεδονία.
Όσοι δε θυμάστε τι είπε ο άθλιος τότε που το Μακεδονικό βρισκότανε σε υψηλή προτεραιότητα: "Σε δέκα χρόνια οι Έλληνες θα το έχουν ξεχάσει"!!!!
Ναι αυτή ήταν η ατάκα του μπαμπά της Ντόρας και τότε Πρωθυπουργού. Και από τα πεπραγμένα της Ντορούλας στο υπουργείο Εξωτερικών, που είχε και σύμβουλο το γιόκα της τον Κώστα, την τίμησε την κληρονομιά του μπαμπά.
Άλλωστε ενάμισυ χρόνο πριν, πληροφορίες μας μέσα από το Υπουργείο , μας διαβεβαιώνανε ότι υπήρχε συμφωνία για το όνομα "Άνω Μακεδονία". Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί ένα μεγάλο κόμμα παέι να βγάλει μόνο του, τα ματάκια του...

Διαβάστε περισσότερα...

Κερδίστε πτήση με πολεμικό αεροσκάφος!

Το τετραήμερο 6 με 9 Νοεμβρίου, τιμώντας τη μνήμη του προστάτη της, αρχάγγελου Μιχαήλ η Πολεμική Αεροπορία θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις στα αεροδρόμια όλης της χώρας.Θα υπάρχουν εκθέσεις τόσο υλικών, όσο και φωτογραφικού υλικού όπως πάντα. Ο επίσημος εορτασμός στις 8 Νοεμβρίου θα γίνει στην Δεκέλεια. Τα αεροδρόμια θα είναι ανοικτα καθημερινά 09.00-17.00, ενώ την Κυριακή θα ανοίξουν μετα τις 13.00.
Μάλιστα φέτος προκυρήχθηκε δαιγωνισμός γαι τα παιδιά της Γ Λυκείου με θέμα "Οι σύγχρονες αεροπορικές επιχειρήσεις απαιτούν υψηλές προδιαγραφές σε πολλούς τομείς (τεχνολογία, εκπαίδευση, υψηλό φρόνημα, ηθικές και στρατιωτικές αρετές). Η συμβολή των ιπταμένων στην επιτυχία".
Το έπαθλο είναι μια πτήση με σκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας για τους τρεις πρώτους.
Ούριος Άνεμος λοιπόν..

Διαβάστε περισσότερα...