Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2009

ΠΡΟΣ Ν.Δ. : Να φύγετε. Να πάτε αλλού

Σχετικά με το νέο φοροχαράτσι που μας φορτώνουν στο κινητό , η κυρία Φεβρωνία Πατριανάκου*, εξέχον στέλεχος της κυβέρνησης του κυρίου ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, δήλωσε στην πολύ καλή εκπομπή "7-11 μαζί" στον ΑΝΤ1 ότι:
"Όταν επιβάλλεται ένας νέος φόρος, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Είμαστε μια χώρα που κάνει κατάχρηση στη χρήση κινητών. Αυτό κάπως πρέπει να αντιμετωπισθεί." !!!
Τώρα εσείς οι άσχετοι ίσως αναρωτιέστε πότε βάλατε δερβέναγα στο πότε θα μιλάτε και πόσο
την κυβέρνηση του Κωστάκη. Μα δε χρειάζεται να τους εξουσιοδοτήσετε. Η δεξιά θεωρεί ότι αφού τους ψηφίσαμε, έχουν δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω μας και όχι μόνο στο πόσο θα μιλάμε στο κινητό. Είναι μια αντίληψη που είχανε στο μεσαίωνα κάποιοι ηγεμόνες. Μετά ήρθε η Γαλλική επανάσταση και τους αποκεφαλίσε ο εξοργισμένος λαός...
Στη σύγχρονη δημοκρατία δε χρειάζονται τόσο δραστικά μέτρα. Λίγη κρίση και σύνεση πριν ρίξουμε την ψήφο στην κάλπη είναι αρκετή για να κρατήσει τους κυβερνώντες σε σύνδεση με το λαϊκό αίσθημα.
Τί θα πληρώσουμε:
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, εξηγούμε ότι με τον νέο φόρο οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο και χρεώσεις π.χ. 50Ευρώ, θα πληρώνουν τελικό λογαριασμό 66 ευρώ με όλους τους φόρους μέσα. Ενώ οι χρήστες καρτοκινητών θα έχουν παρακράτηση του χρόνου ομιλίας. Έτσι αν κάποιος βάλει μια κάρτα χρόνου ομιλίας 10 ευρώ, ο πραγματικός χρόνος ομιλίας που θα έχει ο χρήστης είναι 8,80 ευρώ!
Πάντως ο Καραμανλής στο debate είχε πει ότι δε θα βάλει νέους φόρους αμέσως μετά τις εκλογές. Και είπε αλήθεια.Ήταν ειλικρινής όπως πάντα. Τους έβαλε 13 μέρες μετά. Εσείς καλοί μου φίλοι, απλά συνεχίστε να πληρώνετε τις ανοησίες των Αλογοσκούφηδων και των Παπαθανασιού...
* Η κυρία Πατριανάκου όπως θα θυμάστε είναι η κυρία που μαζί με τον κύριο Αγοραστό, φροντίζανε να ... διορθώνουνε τις ... ψήφους των συναδέλφων τους ,στη Ν.Δ. στις ψήφοφορίες στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα...