Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2009

Ο ιδρυτής της Ενωσης Ανεξαρτητων Φοιτητων, υποψήφιος με ΠΑΣΟΚ!

Με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ξανακατεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και ο Αργύρης Αργυριάδης.
Τα άγουρα χρόνια...
Ο άνθρωπος που ίδρυσε μαζί με άλλους την Ένωση Ανεξαρτήτων φοιτητών που όπως γράψανε στην εφημερίδα "Μακεδονία" 18 οκτωβρίου 1995 : "Στόχος των δημιουργών της ένωσης όπως τον παρουσίασαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου είναι να καλύψουν την ανάγκη των φοιτητών να υπάρχουν εκπρόσωποί τους οι οποίοι θα προωθούν τα φοιτητικά συμφέροντα μη περιχαρακωμένα σε κομματικές γραμμές."

Η Ενωση Ανεξαρτήτων που κυκλοφορούσε με τις αφίσες "Φοιτητές ή κόμματα", τα μέλη της οποίας χλευάζανε στα φοιτητικά αμφιθέατρα όποιον συμφοιτητή τους ανήκε σε άλλες παρατάξεις που ιδεολογικά συγγένευε με κάποιο κομματικό χώρο. Αυτήν την Ένωση ίδρυσε ο κύριος Αργυριάδης, ο πολέμιος των κομμάτων. Μάλιστα ένα γνωστό σύνθημα της Ένωσης, ήταν "άστα τα παιδιά να ψηφίζουνε ό,τι πει το κόμμα".
Μετά όμως ωρίμασε...
Βέβαια μετά αυτό δεν τον εμπόδισε να εργαστεί στο πλευρό του υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ.Μαγκριώτη ως Ειδικός Νομικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
Και επειδή ο καιρός περνούσε και οι ... νεανικές απερισκεψίες ξεχάστηκαν, το Νοέμβριο του 2004 δημιούργησε μαζί με άλλους νέους, προοδευτικούς, ενεργούς πολίτες το νεανικό ρεύμα σκέψης του ΠΑΣΟΚ "Περίπου 30" . Έτσι άλλος ένας αδέσμευτος και ανεξάρτητος νέος που κάποτε πολεμούσε τα κόμματα, έγινε υποψήφιος βουλευτής.
Πάντως, εμείς αυτό που θέλουμε να ελπίζουμε είναι ότι ο κόσμος θα κρίνει και τη συνέπεια και τη συνέχεια και τη διαδρομή του οποιουδήποτε υποψηφίου. Καλό αγώνα για το ΠΑΣΟΚ, κύριε ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2009

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΩΝ! Tί συμβαίνει στο Κυπριακό;

Σήμερα η εφημερίδα το "Πρώτο Θέμα" δημοσιοποιεί ένα κείμενο για την διαρροή χιλιάδων σελίδων με έγγραφα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Πρόκειται για τα πρακτικά των διαπραγματεύσεων. Αυτή την στιγμή διεξάγεται έρευνα σε παγκόσμια κλίμακα για να ανακαλύψουν τους δράστες, οι οποίοι θα πρέπει να τιμηθούν γι’ αυτή τους την ενέργεια, αφού κατόρθωσαν να πανικοβάλουν ολόκληρο το «σύστημα» που προσπαθεί να «λύσει» -σύμφωνα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ- την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και την κατοχή της μαρτυρική ΚύπροΜέρος αυτών των εγγράφων έχουν δημοσιευτεί στον “Φιλελεύθερο” και στο “Έθνος”.Το έγγραφο της εφημερίδας “Έθνος” έκανε τον Χριστόφια να «ξυπνήσει» (;), του άνοιξε τα μάτια, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή νόμιζε μέχρι τώρα πως οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί ήταν «ερωτευμένοι» μαζί του, πεθαίνουν γι΄ αυτόν από ...λατρεία για την πολιτική του!Σήμερα, δημοσιοποιούμε ένα e-mail του Jose Diaz, εκπροσώπου Τύπου του ΟΗΕ στην Κύπρο και το οποίο απευθύνεται στον Alexander Downer, ειδικό σύμβουλο του ΟΗΕ, γνωστό ανθέλληνα που τρέφει μίσος για κάθε τι ελληνικό…Και τί του λέει αυτό το e-mail;

Ότι ο ανταποκριτής της Ελευθεροτυπίας Μακάριος Δρουσιώτης θα μαζέψει στο εξοχικό του στο βουνό Τρόοδος, Ελληνοκύπριους δημοσιογράφους οι οποίοι ... (το πλήρες άρθρο στο σίβυλλα )

Διαβάστε περισσότερα...