Τρίτη, Ιουνίου 23, 2009

" Αν όλοι οι Έλληνες πλήρωναν τους φόρους που τους αναλογούν, σήμερα δεν θα χρειάζονταν να μιλάμε για ελλείμματα και νέα μέτρα"

O Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Η προσπάθεια περιορισμού της φοροδιαφυγής απαιτεί την ομόθυμη και ειλικρινή συστράτευση όλων με έργα, όχι με λόγια. Αν όλοι οι Έλληνες πλήρωναν τους φόρους που τους αναλογούν, σήμερα δεν θα χρειάζονταν να μιλάμε για ελλείμματα και νέα μέτρα. "

Θα συμφωνήσουμε με τον υπουργό μας ΑΛΛΑ θα μας επιτρέψετε να προσθέσουμε και μερικά άλλα πράγματα για να έχουμε ολόκληρο το σκηνικό κύριε Παπαθανασίου.

Κύριε υπουργέ, θα μου επιτρέψετε να προσθέσω, ότι και εαν ολα τα λαμόγια που διορίσατε σε διοικήσεις ταμείων δεν έπαιρναν τα λεφτα ΜΑΣ σε βαλίτσες, θα υπήρχαν τα λεφτά ΜΑΣ για συντάξεις και εφάπαξ.
Επίσης, εαν στην επιτροπη ανταγωνισμού τα κουμπαράκια , δεν τα παιρνανε κατω απο το τραπεζι, για να αφηνουνε ασυδοτες τις εταιρειες να κερδοσκοπουν σε βαρος των πολιτων σας, παλι θα υπήρχαν λεφτα.

Εαν οι υπουργοί σας δεν κανανε off shore εταιρειες για να γλιτώσουνε εφορία, πάλι θα υπήρχαν λεφτά.

Εαν δεν κανανε μπιζνες με τις μονές για οικοπεδοποιήσεις ... λιμνών σε βάρος του δημοσιου και δεν ανταλλάσσατε το νερο της λίμνης με τα ολυμπιακα ακίνητα που ΕΜΕΙΣ πληρωσαμε, πάλι θα υπήρχαν λεφτα.

Εαν δεν βοηθούσατε με την ολιγωρία (;!) σας να φύγουν κατα Ουρουγούαη μεριά κάτι τυπάκια που σας χρηματίζανε, και επιστρέφατε τις μίζες , πάλι θα υπήρχαν λεφτά.
Επειδή όμως είστε επαγγελματίες άθλιοι και συνένοχοι όλοι στο βούτηγμα των χρημάτων του λαού και στη συγκάλυψη των σκανδάλων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ... για το λαό ... μόνο.

Καλη μέρα σας κύριε Παπαθανασίου


1 σχόλιο:

  1. στέλλιος κακομοίρογλου23/6/09 8:32 π.μ.

    Καλά το κορυφαίο όλων είναι η φώτο σας.
    "Βουλευτής Β' Αθηνών". Μα στη Β' Αθηνών δεν πήρε 18% η Νέα Δημοκρατία; Δεν προβληματίζεται ένας υπουργός γιατί στην περιφέρειά του ο κόσμος τον απαξιώνει. Γιατί μη μου πείτε ότι στη Β'Αθηνών έχει 82% αριστερούς και κεντρώους γιατί θα πεθάνω από τα γέλια.
    Με αυτά που λέει ούτε 8% θα αφήσει στη Ν.Δ. στην περιφέρειά του... TOP GUN o τύπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.