Κυριακή, Αυγούστου 09, 2009

Γ.Μανώλης: "Μας υποχρεώσανε να αθωώσουμε βουλευτές"

Ανοιχτά και με σαφή τρόπο ο Γ. Μανώλης, στη συνέντευξή του αποκαλύπτει ότι υποχρεώθηκε να ψηφίσει την απαλλαγή των λεγόμενων βατοπεδινών της κυβέρνησης, καθώς και του Αριστοτέλη Παυλίδη. "Κάποιοι μας υποχρέωσαν να ψηφίσουμε την απαλλαγή τους για να μην πάνε να δικαστούν", τόνισε και βάλλοντας κατά του Ευ. Αντώναρου τόσο για το τελεσίγραφο προς τον ίδιο "φύγε ή ρίξε μας", όσο και για την αντιμετώπιση της επιστολής των 16, τον χαρακτήρισε "επικίνδυνο για τη συνοχή της παράταξης.


Όσο για την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ., ύστερα από μία εκλογική ήττα, ο Γ. Μανώλης εμμέσως πλην σαφώς βλέπει να ανοίγει η πόρτα εξόδου για τον Κ. Καραμανλή. "Στις μεγάλες παρατάξεις πάντα υπάρχει το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και πάντα βρίσκονται λύσεις", αναφέρει, ενώ διαμηνύει σε όσους τον επικρίνουν για την "αποσχιστική" συμεριφορά του και τον προειδοποιούν ακόμη και με διαγραφή, "το φύγε ή ρίξε μας να το πουν σε όσους κατηγορούνται για σκάνδαλα, δεν μπορεί να με διώξει κανένας από την παράταξη και δεν θα με διώξει".
ΠΑΣΟΚ: Έκθετο το επιτελείο Κ. Καραμανλή
Η νέα παρέμβαση Μανώλη έφερε ικανοποίηση στην Ιπποκράτους, καθώς στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνουν ότι οι προσωπικές βολές του βουλευτή Αργολίδας κατά των συνεργατών του πρωθυπουργού εκθέτουν τον ίδιο τον Κ. Καραμανλή για μία ακόμη φορά.
"Προκύπτει μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον πρωθυπουργό και τους επιτελείς του", ανέφερε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ με σ/ξή του στη Real News ο Ανδρέας Λοβέρδος εκτιμά ότι μετά τις εκλογές ο Κ. Καραμανλής θα εγκαταλείψει τα ηνία του κόμματος, αφού "στη Ν Δ. βάζουν το όριο ανάμεσα στην ήττα και την πανωλεθρία".
πηγή:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.