Τετάρτη, Μαΐου 05, 2010

Η ΕΣΗΕΑ και οι 3 νεκροί

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου
"5 Μαίου 2010
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αναστέλλει την 24ωρη απεργία, που είχε κηρύξει για σήμερα, 5 Μαΐου 2010, λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"
Τρεις νεκροί χρειάστηκαν για να καταλάβουν οι ανόητοι δημοσιογράφοι ότι όταν υπάρχουν μεγάλες απεργίες, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ, να μεταφέρουν την εικόνα στην κοινωνία και όχι να την κρύβουν με τις χαζοχαρούμενες εκπομπούλες για να μη χάσει και το κάναλι τα έσοδα.
Ας ελπίσουμε, ότι από εδώ και πέρα έστω και με αυτό το βαρύτατο τίμημα, οι δημοσιογράφοι θα καταλάβουν οτι δε γίνεται να πληροφορούμαστε τι γίνεται στη χώρα μας από τα ξένα κανάλια. Έχουν υποχρέωση να αφήνουν προσωπικό ασφαλείας, για να καλύπτουν τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις. Έχουν υποχρέωση να καταγράφουν το τι ακριβώς διαδραματίζεται και να πληροφορούν. Αυτό είναι το λειτούργημά τους και όχι το να παπαγαλίζουν το τι θα τους πει ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας ή του καναλιού τους, ακόμη και αν αυτό τους έμαθαν να κάνουν κάποιοι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι/καθηγητές στα Πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.