Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2008

Επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ με αυτόματο;

Σήμερα, στις 05.45 κλούβα των ΜΑΤ, δέχτηκε πυρά. Η κλούβα είχε μέσα 10-15 αστυνομικούς που πηγαίναν να αναλάβουν υπηρεσία. Μετά από εξέταση της Σήμανσης , βρέθηκε σκασμένο το πίσω δεξιά λάστιχο, ενώ βολίδα βρέθηκε σφηνωμένη στη μηχανή του λεωφορείου.
Μετά το τέλος της εξέτασης της βολίδας, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει βολίδα από πολεμικό όπλο, διαμετρήματος 7.62, πιθανότατα από ΑΚ-47, το γνωστό καλάσνικοφ.
Το εντυπωσιακό είναι ότι η επίθεση εικάζεται ότι έγινε από εγκαταλελλειμένο πολυβολείο , εντός της Πολυτεχνικής Σχολής! Φυσικά και κάτι τέτοιο δε μπορεί να σχετίζεται με τις διαμαρτυρίες για το φόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οι φέροντες πολεμικά όπλα σίγουρα δεν ανήκουν ούτε σε διαμαρτυρόμενους μαθητές , ούτε σε νεολαίους, φοιτητές. Ποιοι είναι αυτοί που επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις; Η υπόθεση ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ας ελπίσουμε ότι οι ανεγκέφαλοι αυτοί θα βρεθούν ,όπως και αυτός που πυροβόλησε τον 16χρονο μαθητή στο Περιστέρι, πριν λίγες μέρες, πριν γίνουμε η τέλεια ζούγκλα. Αν και κάτι μας λέει μέσα μας, ότι πάλι δε θα βρεθεί τίποτα, με το μπάχαλο που επικρατεί στην αστυνομία πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.