Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2009

Ο εντιμότατος κύριος Ροντούλης

Μετά από καταγγελία της υπαλλήλου του γραφείου του, ότι την υποχρέωνε να δίνει ένα τριψήφιο αριθμό ευρώ από το μισθό τους κάθε μήνα, σε λογαριασμό του αδερφού του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ροντούλη, υπερ του κόμματος, προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα. Συμβαίνουν αυτά στο ΛΑ.Ο.Σ.;
Η δασκάλα που είναι αποσπασμένη στο γραφείο του εν λόγω βουλευτή, κατήγγειλε το γεγονός, όταν αντιλήφθηκε ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Καρατζαφέρης ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ! Μάλιστα όταν το έμαθε ο Γιώργαρος ζήτησε αμέσως να επιστραφούν τα λεφτά στους υπαλλήλους.
Τί απάντησε ο κ. Ροντούλης, βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού;
"Μιλάμε για 6 οχι 9 υπαλλήλους που έβαζαν τα χρήματά τους σε λογαριασμό στην Αθήνα για να μαζευτούν τα χρήματα.το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 47,000 περίπου.Αυτό το ποσό δεν μπορούσε να κρυφτεί απο κανέναν διότι παίρνοντας τα χρήματα ο κάθε υπάλληλος έπαιρνε και απόκομα τραπέζης με δικιά μου παρότρυνση για να ξέρουμε τι βάζει ο καθένας. Αφού μαζεύτηκε το ποσό με την πάροδο του χρόνου ήθελα να δώσω έναν επετειακό χαρακτήρα στο δόσιμο των χρημάτων.Πήγα μετά απο ένα χρόνο και είπα οτι αυτό το ποσό είναι συγκεντρωμένο απο άτομα του γραφείου μου για να βοηθήσουν το κόμμα.Το ποσό επεστράφη στον καθένα μετά απο προεδρική εντολή.Έχω στα χέρια μου όλες τις αποδείξεις απο την τράπεζα.Το ποσό που αντιστοιχεί στην κυρία που έκανε την καταγγελία είναι 4.000 ευρώ.Γιατί δεν κατήγγειλε αυτή η κυρία ένα χρόνο τώρα;"

Άρα, το πρόβλημα είναι ότι αυτή η απαράδεκτη κυρία , ένα χρόνο τώρα , δε κατήγγειλε ότι τα λεφτά της κάνουν φτερά. Για να μη σχολιάσουμε το με ξένα κόλλυβα κάνω κηδεία περί "επετειακού χαρακτήρα" και "Πήγα μετά απο ένα χρόνο και είπα οτι αυτό το ποσό είναι συγκεντρωμένο απο άτομα του γραφείου μου για να βοηθήσουν το κόμμα". Πήγα δηλαδή να κάνω τον καμπόσο στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. με τα λεφτά των άλλων, για να κερδίσω την εύνοιά του.
Κύριε πρόεδρε του ΛΑ.Ο.Σ. πάρε τη μαγκούρα και δώσε σε όποιον αξίζει και καμιά
γιατί σε βλέπουμε να καταγγέλεις το ίδιο σου το κόμμα...
υ.γ. μοίρασε και τους τόκους της κατάθεσης στους υπαλλήλους από το λογαριασμό του αδερφού του κ. Ροντούλη. έτσι , για να δώσεις έναν επετειακό χαρακτήρα και εσύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.