Κυριακή, Ιανουαρίου 25, 2009

Ο Θεός μίλησε στους σκοπιανούς...

Στο http://balkaninsight.com/en/main/blogs/16190/ θα δείτε ένα άρθρο για το βίντεο που παίζει στην τηλεόραση των Σκοπίων για το θέμα της Μακεδονίας καθώς και όλο το βίντεο. Ως εδω τίποτα το αξιοπερίεργο.
Το ωραίο όμως είναι ότι επιτέλους ο ίδιος ο Θεός αποκαλύπτεται και μιλάει στους σκοπιανούς στο δεύτερο μισό του βίντεο λέγοντάς τους ότι είναι ο περιούσιος λαός και ότι απο αυτούς προέρχονται όσοι κατοικούν μέχρι την Ιαπωνία. Δεν γράφουμε τίποτα το υπερβολικό, είναι ακριβώς έτσι. Για την ακρίβεια λέει " Από εσάς Μακεδόνες, απόγονοι του Μακεδόνα, προέρχεται η λευκή φυλή. Ό,τι υπάρχει ως τη θάλασσα της Ιαπωνίας , είναι φτιαγμένο από τα δικά σας γονίδια".
Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τη μετάφραση στο ΤV100:



Πείτε μου τώρα εσείς , είναι δίκαιο αυτό; Εμείς έχουμε για επιχειρήματα την ιστορία και τις επιγραφές στα ελληνικά όπου υπάρχει απομεινάρι του μακεδονικού βασιλείου και αυτοί έχουν τον ίδιο το ΘΕΟ να τους λέει την αλήθεια. Είμαστε σε απόγνωση. Πείτε μας ειλικρινά, ποιο υπουργείο εξωτερικών, ποια λογική και ποιος διαμεσολαβητής μπορεί να αντιπαλέψει το Θεό; Για να μην αναφέρουμε και τη γονιδιακή ανάλυση DNA που ο ίδιος ο Θεός ανακοίνωσε στην τηλεόραση των Σκοπίων.
Για όσους κάνετε κλικ στο link στην αρχή, όπου θα δείτε και το βίντεο των σκοπιανών, προσέξτε το 06:23 που φαίνεται ο χάρτης της "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" , περιλαμβάνει όλη τη βόρεια Ελλάδα (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ), την ανατολική Αλβανία , τη δυτική και νότια Βουλγαρία και κομμάτι της Ευρωπαϊκής Τουρκίας!!! Και όλα αυτά στην κρατική τους τηλεόραση!!! Μα ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ οτι δεν εκπληρούν τους όρους για ευρωπαϊκή ένταξη;

Πάντως έξω από τη Βουλή των Σκοπίων υπάρχει αυτή η επιγραφή :



Πόσο σλάβικα σας φαίνονται αυτά; Πάντως αν οι φασίστες σκοπιανοί του Γκρουέφσκι δεν είχανε χιουμορ, δε νομίζουμε ότι θα βγάζανε τέτοιες διαφημίσεις, ούτε θα είχανε επιγραφή έξω από τη Βουλή τους, που δε μπορούνε ούτε οι βουλευτές τους να τη διαβάσουν!!! Θα προσθέταμε οτι οι σκοπιανοί πλέον ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!

Τελειώνοντας στη διέυθυνση http://www.topix.com/forum/world/macedonia γίνονται διάφορες διαδικυακές δημοσκοπήσεις. Ρίξτε μια ματιά, καθώς οι μάχες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, καλά κρατούν.

1 σχόλιο:

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.