Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2009

Mια ιδέα για τους αγρότες

Με τόση ταλαιπωρία που τραβάνε οι ίδιοι οι αγρότες στα μπλόκα της διεκδίκησης, έχουμε μια ιδέα να προτείνουμε. Αντί να ταλαιπωρούνται κοινωνικές ομάδες που δεν τους φταίνε και σε τίποτα, με τα μπλόκα στις εθνικές, αντί να παρανομούν απαγορεύοντας την ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες σε όποιον προορισμό διαλέξουν, υπάρχει μια κινητοποίηση που θα λύσει το θέμα τάχιστα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ.

Εκεί διαμένει το πρόβλημά τους. Εκεί πρέπει να πιέσουν. Το να βασανίζουν τον υπόλοιπο κόσμο, χάνοντας την ευρύτερη λαϊκή συναίνεση, είναι εις βάρος τους. Οπότε ας βάλουνε λίγη φαντασία στις κινητοποιήσεις τους. Εμείς τους το προτέινουμε. Εσείς φίλοι αγρότες , σκεφτείτε το.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/1/09 10:52 π.μ.

    den einai kaki idea... na sfiksoun ligo ta louria stin athina na doume ti tha kanei i kyvernisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε ναξιε, θεωρεις οτι ειναι προτιμότερο να ταλαιπωρείται ο κόσμος στις εθνικές οδούς από τα μπλόκα; Θεωρείς ότι έτσι λύνονται τα προβλήματα; Ταλαιπωρόντας ο ένας τον άλλο; Μάλλον έχουμε διαφορετική κοσμοαντίληψη. Και δεν είναι θέμα κομματικό, αλλά πάντα πιστεύαμε ότι λύσεις δίνουν οι κυβερνώντες που εκλεγήκανε δημοκρατικά, ό,τι χρώμα κι αν έχουν, και όχι ο λεγόμενος κοινωνικός αυτοματισμός. Πάντως φίλε naxie, δικαίωμά σου να διαφωνείς. Εμείς μια πρόταση διατυπώσαμε. Περιμένουμε τη δική σου μέσω του διαδικτυακού δαιλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.