Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2009

Επίθεση κουκουλοφόρων κατά του καθηγητή Εγκληματολογίας Γ. Πανούση

Οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσαν ότι, το πρωί της Τετάρτης, ομάδα περισσότερων από 15 κουκουλοφόρων εισήλθε στο Πολιτιστικό Kέντρο «K. Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Aθηνών, επί των οδών Aκαδημίας και Σίνα, κατά τη διάρκεια επιστημονικού συνεδρίου, με θέμα την κοινωνική μέριμνα για τους αποφυλακισμένους. Oι κουκουλοφόροι επετέθησαν με βιαιότητα κατά των παρισταμένων και γρονθοκόπησαν τον καθηγητή κ. I. Πανούση. Παράλληλα, βανδάλισαν τον χώρο, σπάζοντας αντικείμενα και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο καθηγητής κ. I. Πανούσης, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για ιατρικό έλεγχο. Υπενθυμίζουμε ότι στο γραφείο του κ. Ι. Πανούση, πριν από περίπου μία εβδομάδα, είχε τοποθετηθεί εμπρηστικός μηχανισμός.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Πανούσης βρέθηκε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ από το 1978 έως το 1983 και αποχώρησε επίσημα την περίοδο 1988-1989, ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς με το Συνασπισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.