Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2009

Κουκουλοφόροι... άξιος ο μισθός σας

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (26/2), μετά την πορεία διαφόρων οργανώσεων που έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση με χειροβομβίδα στο «Στέκι Μεταναστών» στα Εξάρχεια την περασμένη Τρίτη. Ομάδα νεαρών επιτέθηκε με πέτρες εναντίον των γραφείων της εφημερίδας «Απογευματινή».
Οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζάμια της εφημερίδας, ενώ προξένησαν και ζημιές σε 12 σταθμευμένα αυτοκίνητα συντακτών της εφημερίδας, έξω από την εφημερίδα. Οι ειδικοί φρουροί που εκτελούσαν υπηρεσία καταδίωξαν τους νεαρούς, πετώντας εναντίον τους χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Κατόπιν αυτών, οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και σε διμοιρία των ΜΑΤ.
Λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τέτοιες "δράσεις" κουκουλοφόρων, μόνο τρομοκρατικές μπορούν να χαρακτηρίζονται. Μάλιστα θα τις χαρακτηρίζαμε εως υποστηρικτικές των ανεγκέφαλων της "Σέχτας". Τέτοιες δράσεις μόνο στόχο έχουν να απομακρύνουν το λαό από τα μαζικά κινήματα, να τον αναγκάσουν να κλειστεί στο σπίτι του και μοιρολατρικά να βλέπει τις εξελίξεις από την τηλεόραση. Οι ανόητοι που πρωταγωνιστήσανε στο επεισόδιο, καταστρέφοντας τα αυτοκίνητα των εργαζομένων στην εφημερίδα, πήρανε την κοινή γνώμη με το μέρος τους; Μήπως αλλάξανε το "κακό σάπιο κατεστημένο"; Μήπως κάνανε κάποια πράξη ανδρείας; Ό,τι θα μπορούσε να κάνει και ένας καμμένος χούλιγκαν κάνανε. Μόνο άνθρωποι χωρίς αρχές και αξίες φίλιες στο κοινωνικό σύνολο ξεσπάνε στα τυφλά. ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ, ούτε επαναστάτες είναι (εναντίον των λαμαρινών;!), ούτε καν προσομοιάζουν με τα ιδανικά της αριστερής ιδεολογίας. Σε μια εποχή που οι λαοί προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από την ασφυκτική αστυνόμευση, την καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών προς όφελος της "ασφάλειας", τα τσιράκια του συστήματος χτυπήσανε μια εφημερίδα! Ανεξάρτητα αν τον εκφράζει ή όχι κάποιον η πολιτική κατεύθυνση της εφημερίδας, δεν μπορεί να μην καταδικάσει την ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ, πυλώνα απαραίτητου για τη Δημοκρατία.
Συνεχίστε το έργο σας κουκουλοφόροι... άξιος ο μισθός σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.