Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2009

Η Ελλάδα γίνεται φτωχότερη πλέον!

Αγαπητοί αναγνώστες, το χτύπημα της μοίρας βαρύ. Η Ελλάδα θρηνεί. Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ανακοίνωσε τα παρακάτω σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό κ. Καραμανλή:
"Αγαπητέ πρόεδρε, δε θα διεκδικήσω θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος μας.
Εισήλθα στην πολιτική αξιοπρεπής και αποχωρώ αξιοπρεπής.
Ανταποκρίθηκα ακολουθώντας αρχές και αξίες."

Τελικά το -4,4% των ευρωεκλογών είναι ένα δύσπεπτο αποτέλεσμα. Αυτό που ψιθυρίζεται έντονα, έιναι ότι μετά το Θοδωρή και άλλα μπλε στελέχη θα διωχθούν-παραιτηθούν (ανάλογα και με τις αντιδράσεις από την κοινή γνώμη), μήπως και θολώσει λίγο το τοπίο και στις επόμενες εκλογές ο κόσμος ξεχάσει.

Πάντως, ο πρωην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Π.Τατούλης δήλωσε στο kentri.gr:

«Ο κ. Καραμανλής πιστεύω ότι ήταν ευθύς εξ αρχής συμβιβασμένος και απόλυτα συναλλασσόμενος με ό,τι διεφθαρμένο έχει να επιδείξει αυτή η χώρα στο δυναμικό της. Γι΄αυτό και επέλεξε για παρέα του στη διακυβέρνηση της χώρας, ανθρώπους χωρίς κανένα προσωπικό όραμα, χωρίς καμία ηθική, χωρίς καμία κοινωνική συνείδηση, χωρίς παιδεία, χωρίς ουσία. Χωρίς καμία αγωνία να αφήσουν πίσω τους συγκεκριμένο έργο. Έκανε συνομιλητές του τους λεγόμενους νταβατζήδες και άνδρωσε τους εθνικούς προμηθευτές. Αποστέωσε τη Δικαιοσύνη και διέλυσε τους ήδη προβληματικούς θεσμούς του σαθρού και αναποτελεσματικού πολιτικού μας συστήματος. Ο κ. Καραμανλής ήταν εξ αρχής βαρίδι και όχι το ισχυρό χαρτί, όπως τον πλάσαραν οι επικοινωνιολόγοι του και τα διάφορα παπαγαλάκια του στα media».
Εν αναμονή εξελίξεων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.