Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2009

Η πρώτη προσφορά μας για εσάς

Η πρώτη προσφορά μας αφορά στην όμορφη Κρήτη! Διακοπές στο νομό Λασιθίου με το περίφημο φοινικόδασος της γνωστής διαφήμισης.

Για όλους εσάς που θα κλείσετε αναφέροντας το blog μας, εξασφαλίσαμε έκπτωση 10% στο ξενοδοχείο "ΚΑΣΤΡΟ". Ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Μύρτος , με όμρφα δωμάτια, με πισίνα, τζακούζι, παιδική πισίνα , pool bar, ασύρματο ιντερνετ, ενώ θα βρείτε μέχρι και μια μικρή δανειστική βιβλιοθήκη για την μεσημεριανή σας ηλιοθεραπεία!

Το site του ξενοδοχείου βρίσκεται εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Εννοείται ότι αν βρεθείτε εκεί , μην παραλείψετε να επισκεφθείτε ή και να διανυκτερεύσετε (σε ελεύθερο camping) οι πιο περιπετειώδεις, στη νήσο Χρυσή απέναντι από την Ιεράπετρα. Ένα μικρό νησάκι που προστατεύεται για το σπάνιο κεδρόδασος που υπάρχει εκεί. Το βράδυ όσοι σηκώσετε το βλέμμα ψηλά, θα δείτε τα περισσότερα αστέρια που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας. Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε και που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας.

Καλές διακοπές.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ομάδα του blog, προτείνει μόνο μέρη στα οποία πήγε κάποιο μέλος της και έχει ίδια άποψη για την ποιότητα και τις υπηρεσίες, την οποία και εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.