Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2009

Το νέο οικονομικό επιτελείο

Η Λούκα Κατσέλη, είναι η νέα υπουργός Εθνική Οικονομίας. Η έμπειρη οικονομολόγος και σύζυγος του Γεράσιμου Αρσένη, φάνταζε και προεκλογικά ως η αξιόπιστη λύση για την οικονομία, και τελικά επελέγη από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο κύριος Γιώργος Παπακωνσταντίονου αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών που θα ασχολείται με την τακτοποίηση των δημοσιονομικών.
Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και ας ελπίσουμε ότι οι καλές επιλογές θα συνεχιστούν.

Ελπίζουμε ότι σε καμιά περίπτωση δε θα δούμε ανθρώπους που στο παρελθόν πληγώσανε το ΠΑΣΟΚ, με τις συμπεριφορές τους τόσο κατα τη διακυβέρνηση Σημίτη , όσο και κατα την εσωκομματική αναταραχή που αντιμετώπισε ο κύριος Παπανδρέου. Πρόσωπα όπως η Βάσω Παπανδρέου και ο Στέφανος Τζουμάκας, παραδείγματος χάρη, με τη στάση και τις "ιστορικές τους ατάκες" στα μέσα ενημέρωσης, αποτελούν πρόσωπα αρνητικότατα φορτισμένα. Πιστεύουμε ότι ο νέος πρωθυπουργός θα δείξει σύνεση και σοφία στα κριτήρια επιλογής. Για αρχή πάντως τα πήγε περίφημα.

1 σχόλιο:

  1. Βεργιλιος6/10/09 12:58 μ.μ.

    όντας 10 χρόνια στο πασοκ, θα συμφωνήσω ότι μερικά άτομα σαν τα αναφερόμενα, μας προσέβαλαν. Ο θεός να δώσει φώτιση στον Παπανδρέου και να αποδείξει ότι δε χρωστάει σε κανενα , μηπως δουμε και καμια ασπρη μέρα.
    Όσο για το οικονομικό επιτελείο, αν θέλουνε να αλλαξουνε τη ροη της αγοράς , δεν έχουν παρα να βάλουν χέρι στις τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.