Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2009

ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ Βloggers !

Eπειδή το χιούμορ ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, ένα στιγμιότυπο από το "Κρα" του Σκαϊ, για τους περίεργους, άπλυτους, σκοτεινούς τύπους που διατηρούν blogs. Σίγουρα κρίνονται άτομα αντικοινωνικά, με ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση ενώ στα πανελ, ειδικοί δημοσιογράφοι είναι βέβαιοι για διασυνδέσεις τρομοκρατικών οργανώσεων, παραθρησκευτικών οργανώσεων, της μεγάλης Στοάς, της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και πιθανότατα και των Νεφελείμ με το αυτοαποκαλούμενο επικίνδυνο κίνημα των Bloggers. Έγκριτοι αναλυτές του ΝΑΤΟ, διαβλέπουν και ευθεία διασύνδεση με κύκλους της ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ και αυτονομιστικών κινημάτων όπως το "Ελέυθερος Βόρειος Πόλος - Πάγος μόνο για τους Εσκιμώους". Μάλιστα δηλώσεις έκανε και ο γνωστός Μάκης, ο εθνικός μας Μάκης, αναλύοντας το φαινόμενο σε βάθος. Παρακαλούνται μάλιστα οι γονείς να κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις στον υπολογιστή τους , ώστε το "υλικό" να μην είναι προσβάσιμο σε ανηλίκους, καθώς οι εικόνες είναι πολύ σκληρές.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/09 5:29 μ.μ.

    ναι. οι bloggers από οτι μου έχει πει η φίλη μου η Παναγιώτα Αρέα, είναι αντικυβερνητικά σκουλήκια, με ιδιαίτερα βίτσια στο κρεββάτι, που σιχαίνονται τα γεμιστά κολοκυθάκια αυγολέμονο.
    Εμείς οι φιλήσυχοι πολίτες λέμε "stop blogging". Τί διαδίκτυο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας; Εμπρός για μια δημοσιογραφία των πληρωμένων, εμπρός για μια αρχισυνταξία με ανταλλάγματα, ναι στην υπαλληλοποίηση της Αλήθειας. Θάνατος στους bloggerw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.