Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2009

Τα blogs μπορούν...

να διεμβολίσουν θεσμούς, να ρίξουν κυβερνήσεις, να αποκαλύψουν, να συκοφαντήσουν, να στρατευτούν πολιτικά ή κοινωνικά, να αφυπνίσουν, να παραπλανήσουν, να ενεργοποιήσουν, να...
Ανάλογα πως θα τα χρησιμοποιήσει τόσο ο χρήστης όσο και ο διαχειριστής, θα έχουν και το ανάλογο μήνυμα ή αποτέλεσμα. Ένα blog, το troktiko, έκανε μια μεγάλη κίνηση προσφοράς στον συνάνθρωπο. Ιδού : http://troktiko.blogspot.com/2009/03/troktiko_23.html .
Εμείς από την ταπεινή μας αυτή σελίδα θέλουμε να επικροτήσουμε αυτή την κίνηση των ΑΝΩΝΥΜΩΝ bloggers του τρωκτικού, και να πούμε ένα ευχαριστώ σε ανθρώπους με ευαισθησίες. Την ίδια στιγμή που η γενικευμένη ανησυχία των πολιτικών απέναντι στα blogs, φτάνει στα άκρα, κάποιοι πιο ευφάνταστοι από εμάς, δείχνουν ότι το νέο μέσο , δεν ξεχωρίζει μόνο από το ύφος που παρουσιάζει και σχολιάζει τα γεγονότα, αλλά και από την οικοδόμηση ενός κλίματος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, που έχουμε τόσο ανάγκη σε δύσκολους καιρούς.
Αγαπητοί φίλοι (επιτρέψτε μας να σας αποκαλέσουμε έτσι, κι ας μη γνωρίζομαστε), δείξατε το δρόμο για έμπρακτη δράση των blogs στην κοινωνία. Η αφύπνιση ξεκίνησε και σας ευχαριστούμε. Οι υπόλοιποι bloggers στο μέτρο που μπορεί ο καθένας μας ας συνεχίσουμε τη λαμπαδηδρομία Κοινωνικής ευαισθησίας που ξεκίνησαν τα παιδιά του troktiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.