Τετάρτη, Απριλίου 08, 2009

"Οι επιθέσεις συντονίζονται μέσω blogs". Τί λες ρε παιδί μου;

H παραπάνω βαρύγδουπη δήλωση ανήκει στον πρωθυπουργό της χώρας κ. Καραμανλή Κώστα. Ειπώθηκε κατά τη σημερινή προ ημερησίας διάταξη συζήτηση για την εγκληματικότητα στη Βουλή.
Εμείς πάντως μέχρι να αποφασίσει ο κύριος πρωθυπουργός να μας κλείσει, ως ταραχοποιά στοιχεία, λέμε να συντονίσουμε τις πασχαλινές διακοπές σας με τη μοναδική προσφορά για τους αναγνώστες μας.
Ο στόχος μας δεν είναι απλά να σας επιβραβεύσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, αλλά και ένα μήνυμα προς τους ανίδεους ότι τα blogs δεν έχουν τίποτα το σατανικό, τίποτα το εκβιαστικό, τίποτα το αντικοινωνικό, αλλά αποτελούν εναλλακτικούς άξονες ενημέρωσης και προβληματισμού από ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην κοινωνία.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/4/09 9:15 μ.μ.

    Κάποιος να τον συντονίσει ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/4/09 5:54 μ.μ.

    Να λέμε την αλήθεια. Τα blogs είναι υπεύθυνα εκτός από τις επιθέσεις και γιά την κατακόρυφη αύξηση στις τιμές των τροφίμων και της βενζίνης, των ενοικίων και των κοινοχρήστων. Επίσης τα blogs φταίνε γιά την εγκληματικότητα, την ανέχεια την πυτιρίδα και την μουχρίτσα! και τέλος φέρουν σοβαρή ευθύνη γιά τον κατεστρεπτικό σεισμό που έκανε στην γειτονική Ιταλία. Οι bloggers, ως γνωστόν, είναι σατανιστές, μισάνθρωποι και κοπρολάγνοι και σαν τέτοιοι θα αντιμετωπιστούν!
    Μόνο οι πρετεντέρηδες μπορούν και πρέπη να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό.
    Είναι φλοκς όποιος έχει μπλοκς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.