Τετάρτη, Μαΐου 13, 2009

Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ ...



η Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου;
Είναι σχεδόν βέβαιο σίγουρο με τα τηλεοπτικά κανάλια. Άλλωστε το κόμμα της χρωστάει από τότε που την άφησε βορά στα κανάλια όταν ήταν υπουργός παιδείας. Ο Καραμανλής πιθανότατα θα την τοποθετήσει την πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου, καθώς είναι πλέον ιδιάιτερα συμπαθής μετά την δύσκολη περιπέτεια υγείας που πέρασε. Άλλωστε χρειάζεται ένα πρόσωπο που δε θα είναι ταυτισμένο με υποτιθέμενα ή μη σκάνδαλα, και τη δεδομένη στιγμή , τέτοιες επιλογές δεν είναι και πολλές. Η Μαριέττα ίσως να είναι ένας καταλύτης για τη μείωση της ψαλίδας από το προελαύνον ΠΑ.ΣΟ.Κ. που στις δημοσκοπήσεις υπερέχει εως και πέντε ποσοστιαίες μονάδες.
Άσχετα με το αν συμφωνήσαμε ή όχι με τη θητεία της στο Υπουργείο Παιδείας, πρόκειται για μια ικανότατη πολιτικό με λόγο και σταθερότητα και όχι για μια χαζοχαμογελαστή υπουργό της αδράνειας ... σαν κάτι άλλες (ονόματα δε λέμε, γιατί η φοβόμαστε τη γκαντεμιά).
Εμείς πάντως δεν έχουμε πειστεί
Εμείς πάντως κρατάμε μια επιφύλαξη, καθώς η ίδια μέρες πριν, μας ενημέρωνε ότι θα είναι υποψήφια την Α' Αθηνών στις επόμενες εθνικές εκλογές, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι έχει και μια κόρη που πηγαίνει σχολείο, πράγμα που ίσως αποτελεί μια πρόσθετη ανάσχεση για τη μετακίνησή της στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.