Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2009

Κύριε Χρυσοχοϊδη είστε υπόλογος για αυτά

Εαν κύριε Χρυσοχοϊδη, δε θέλετε να γίνετε ο νέος απαξιωμένος Μαρκογιαννάκης οφείλετε ΑΜΕΣΑ να μας εξηγήσετε ποιοι είναι αυτοί οι κουκουλοφόροι, από ποιους πληρώνονται για να στέκονται μαζί με τα ΜΑΤ και ποιός ο ρόλος τους.
Εαν είναι άσχετοι με την αστυνομία γιατί δεν τους συλλαμβάνουν; Εαν πάλι είναι ασφαλίτες,(στο 0:49 μιλάνε με τον επικεφαλής αξιωματικο) για ποιο λόγο τα πρόσωπά τους είναι καλυμμένα. Γιατί δεν έχουν τα διακριτικά οι υπόλοιποι αστυνομικοί στους ώμους; Θα τιμωρήθουν για παράβαση κανονισμών; Και με ποιες ποινές; Σημειώστε και τη στάση του κουκολοφόρου που προκαλεί την πορεία των παιδιών στο 1:17. Κύριε Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ποιοι είναι αυτοί;


Εαν δεν το κάνετε ΑΜΕΣΑ, τότε μόνο τον πολίτη δεν προστατεύετε. Αν δεν το κάνετε άμεσα, τότε όλη σας η παρουσία και τα λόγια είναι μια επικοινωνιακή φούσκα που συμπαρασύρει όλη την κυβέρνηση μαζί.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/12/09 1:51 μ.μ.

    Συμφωνώ με την οπτική σας. όσο μένουνε ατιμώρητοι θα γίνονται όλο και χειρότερα τα πραγματα.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Και αν ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ είναι ή ανόητος ή συνένενοχος!
    http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_7555.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/09 6:35 μ.μ.

    Μπάχαλο και με τον Μιχαλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε γενικές γραμμές είναι ευρύτερα αποδεκτό ότι η αστυνομία τα πήγε καλά, όσον αφορά στην έκταση των επεισοδίων που έγιναν για να αμαυρώσουν τη μνήμη του Αλέξη και τις μαζικές κινητοποιήσεις.
    Ωστόσο, υπήρχαν εικόνες που σοκάρουν. Ο Ζητάς που χτύπησε τη διαδηλώτρια, οι παραπάνω κύριοι και η συμπεριφορά τους καθώς και το βίντεο από το πρώτο σχόλιο που μας έστειλε αναγνώστης, με τον αστυνομικό να βρίζει τον υπουργό και προϊστάμενό του, καταδεικνύουν ότι πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ δουλειά μέσα στην αστυνομία. Περιμένουμε τις κινήσεις του υπουργού. Εμείς του καταδείξαμε τα προβλήματα που υπέπεσαν στην αντίληψή μας. Από εκεί και έπειτα, ο λόγος είναι δικός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.tvxs.gr/v28005
    Omologisan oti itan asfalites...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.