Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2008

5 MHNEΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

" 5 μήνες ακόμα. Δε βλέπω την ώρα"
Θυμάστε τότε το χαμό με τα Ζωνιανά; Θυμάστε τον αστυνομικό που πηγαίνοντας να κάνει τη δουλειά του, τραυματίστηκε από χασισέμπορους και είναι ακόμη φυτό; Θυμάστε που κάποιοι αστυνομικοί από το Ρέθυμνο, καταγγείλανε τον τότε σύμβουλο του Πρωθυπουργού και επι 30+ χρόνια βουλευτή της Ν.Δ. κύριο Κεφαλογιάννη; Θυμάστε γιατί; Γιατί ο Κεφαλογιάννης, τους ζήτησε να μην καταθέσουν τα στοιχεία για ένα μπουμπούκι της περιοχής και χασισέμπορα. Μάλιστα είχε υποσχεθεί για αντάλλαγμα, διορισμό της γυναίκας του ενός στο δημόσιο και ευνοϊκή μετάθεση. Όμως οι αστυνομικοί -ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ- δε μασήσανε. Σύρανε το σύμβουλο του Πρωθυπουργού κυρίου Καραμανλή στα δικαστήρια και καταδικάστηκε γαι τις παρακάτω κατηγορίες:

απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και πρόκληση τέλεσης ψευδορκίας κατά συρροή.

Πόσο "έφαγε" ο Κεφαλογιάννης για αυτά τα αδικήματα; Πέντε μηνάκια από ΔΩΔΕΚΑ μήνες που ήταν η ποινή του πρωτόδικα. Τρεις μήνες για υπόθαλψη εγκληματία "έφαγε" και ο συνεργάτης του.

Κύριε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να χαίρεστε τους συνεργάτες σας. Κύριε Καραμανλή τώρα που σας ενημέρωσαμε για τη νέα ξεφτίλα σας, θα πράξετε τίποτα;

Γιατί εγώ δεν δέχομαι να αναλάβω τις ευθύνες μου, ούτε καν τις αντικειμενικές για ένα θέμα ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Κι ας πρέπει να το μάθω από το τρωκτικό, και όχι από τα τηλεοπτικά δελτία.

Υ.Γ.1 ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ που αντισταθήκανε στη σαπίλα. Παραδείγματα προς μίμηση.
Υ.Γ.2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΜΕΣΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Εσείς ψηφίζετε, εσείς τους ανέχεστε. Μήπως αυτή τη φορά να κάνατε πλέον με τη στάση ζωής σας , ΕΣΕΙΣ περήφανα τα παιδιά σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.