Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2008

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ εναντιον μαθητων...

Χθες στο Περιστέρι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, άγνωστος πυροβόλησε μαθητή . Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και αφαιρέθηκε βολίδα πυροβόλου όπλου, από το χέρι του. Ο νεαρός μιλούσε με τους φίλους του γιατο μέλλον των κινητοποιήσεων, μέχρι που ένας τυφλός πυροβολισμός τον ξάπλωσε κάτω. Και ενώ το περιστατικό έγινε χθες στις 00.40, η αστυνομία μόλις σήμερα το μεσημέρι απέκλεισαν την περιοχή προκειμένου να γίνει έρευνα.
Φίλοι του νεαρού, ανέφεραν ότι ψάχνοντας να βρουν κάποιον κάλυκα στην περιοχή , ώστε να υπάρχουν στοιχεία, έπεσε και δεύτερος πυροβολισμός!

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας , αναφέρεται ότι "σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκεται αστυνομικός στη νέα επίθεση, εναντίον του μαθητή".Ενώ αναφέρθηκε μάλιστα ότι το τραύμα μάλλον προέρχεται από αεροβόλο όπλο.
Ωστόσο σήμερα αποκαλύπτεται ότι η σφαίρα είναι σφαίρα πυροβόλου όπλου, που πιθανόν να χρησιμοποιείται ΚΑΙ από την αστυνομία, ανάφερε ο αστυνομικός συντάκτης κ. Καρσιώτης στον Αlpha.
Θα καταφέρει η αστυνομία να εντοπίσει το όπλο που πυροβόλησε το νεαρό, θα μπορέσει να συλλάβει αυτόν που πυροβόλησε ένα ακόμα παιδί; Ή για άλλη μια φορά θα αρχειθετηθεί η υπόθεση ελλείψη στοιχείων; Και αν ναι, μήπως έχει κάποια ευθύνη κανένας που η Άμεσος Δράση πήγε με ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ καθυστέρηση στον τόπο του πυροβολισμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.