Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2009

COSMOTE ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ !!!

Η cosmote , η ελληνική κρατική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ενεργοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στα σκόπια. Τό όνομα της εταιρείας εκεί είναι COSMOFON με το 100% να ανήκει στην Cosmote. Θέλετε να δείτε τι εκδηλώσεις σπονσοράρει το ελληνικό κράτος εκει;


Το asterfest του οποίου το διεθνές διαφημιστικό φυλλάδιο είναι παρακάτω.


Προσέξτε κάτω αριστερά τον σπόνσορα (general sponsor) Cosmofon. Ωραία. Τώρα κοιτάξτε δεξιά. Μας πληροφορεί για το Διεθνές φεστιβάλ ταινιών που γίνεται στη Στρούμνιτσα, που βρίσκεται ... στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

A... η θυγατρική της COSMOTE, δεν έχει αναγνωρίσει μόνο τα Σκόπια ως Μακεδονία. Στην ιστοσελίδα της μας ενημερώνει για αυτά που δε μας λέει το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ η κυρία Μπακογιάννη. Υπάρχει αναγνωρισμένη κρατική υπόσταση στο Kόσσοβο. Δεν το ξέρατε; Βέβαια. Η Κρατική Ελληνική Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, της χώρας "παράγοντας σταθερότητας στα Βαλκάνια και τη ΝΑ Ευρώπη", αναγνωρίζει και το Κόσσοβο, προφανώς όχι εν αγνοία των υπευθύνων. Να τους χαιρόμαστε.


το Κόσοβο, αναγνωρισμένο ! κράτος:

και για τους δύσπιστους η διεύθυνση:
http://www.cosmofon.com.mk/en/?SectionID=414&pos=3

2 σχόλια:

  1. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ ΟΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/09 7:29 μ.μ.

    καλά κάνουνε. Αντε να δούμε με τον Σαμαρά αν θα λλάξει τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.