Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2009

Όταν οι πολιτικοί τζογάρουν...

Aναρωτιόμαστε πώς νιώθουν όλοι αυτοί οι πολιτικοί που ποντάρανε στο άλογο που σέρνει τον ΑΝΤ1 και εκτεθήκανε δημοσίως, την ώρα που οι εκλέκτορες ψηφίσανε κόντρα στη θέλησή τους και μάλιστα με 18 υπερ του κ.Καπράλου ένανει μόνο 11 του κ. Κυριακού;

Μα τι στο καλό, καμία αίσθηση του τι γινότανε δεν είχανε και βγήκανε τόσο δυνατά υπέρ ΑΝΤ1... συγγνώμη Κυριακού εννοούσαμε. Γιατί τότε εαν δεν έχουν αίσθηση ούτε για τα τόσο μικρά, φανταστείτε τι άισθηση έχουν για τα μεγάλα που μας απασχολούν; Εκτός αν πάλι ήτανε μια απέλπιδα προσπάθεια χειραγώγησης των εκλεκτόρων, που κατέληξε σε είσπραξη καρπαζιών από τους εκλέκτορες. Βλέπετε το ολυμπιακό ιδεώδες (χαχα) σήκωσε κεφάλι απέναντι στο επικοινωνιακό ιδεώδες. Αλλά δε νομίζουμε να τους πείραξε και πολύ. Ο ΑΝΤ1 να είναι καλά και από παράθυρα ... να καταναλώσουνε και οι όρνιθες.

Ξέρω ότι κάποιοι κακεντρεχείς από εσάς, λέτε ότι η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή, ήταν απλά ο τόπος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ ΜητσοτακικοΜπακογιανικοΚουβελικών εναντίον Καραμανλικών. Αλλά εμείς σας λέμε ότι είστε καχύποπτοι και δεν αναγνωρίζετε το "Αρχαίο πνέυμα αθάνατο". Αθάνατο;;!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.