Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2009

Σφήνα στη λαμογιά...


Οφείλουμε μετά από αρκετές μέρες, να ανασκευάσουμε την πληροφορία που αναμεταδώσαμε σχετικά το υποτιθέμενο όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, εγχείρημα δημοσιογράφου της εφημερίδας "Σφήνα". Όλες αυτές τις μέρες, περιμέναμε μια επίσημη απάντηση από την εφημερίδα, της οποίας πέσαμε θύματα παραπληροφόρησης. Ποτέ ο δημοσιογράφος δεν ανέβηκε στα Ίμια. Αμφίβολης ποιότητας και εγκυρότητας είναι και το ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνομιλία με το λιμενάρχη Καλύμνου. Η συγκεκριμένη απάτη από τον Σπύρο Καρατζαφέρη και την ομάδα του, με μόνο στόχο να διαφημίσει την ετοιμοθάνατη εφημερίδα του, αποφάσισε να δημιουργήσει γεγονότα αντί να αποκαλύψει πραγματικά γεγονότα, και μάλιστα αποφάσισε να δημιουργήσει γεγονότα που θα μπορούσανε να δημιουργήσουνε σοβαρές εξελίξεις σε εθνικά θέματα.

Κύριε Καρατζαφέρη, μόλις βάλατε λουκέτο στην εφημερίδα σας. Εσείς κλείσατε την εφημερίδα σας και καρφώσατε και την τελευταία Σφήνα στο φέρετρο σαν πραγματικός πρωτομάστορας-εργολάβος γεγονότων και μαζί και την ειλικρινή ανόθευτη ενημέρωση και το σεβασμό στο αναγνωστικό κοινό . Ντροπή και ελπίζουμε η προδιαγεγραμένη πορεία κλεισίματος της επιχείρησής σας να αποτελέσει μήνυμα σε χοντρέμπορους γεγονότων υπάρκτών ή μη , σχετικά με την αξιοπιστία που πρέπει να έχει ένα μέσο ενημέρωσης.
Υ.Γ. Το μόνο που δεν παίρνουμε πίσω είναι η κριτική μας στους πολιτικούς , καθώς οι αντιδράσεις τους ήταν ειλικρινείς, άσχετα αν το περιστατικό ήτανε ψευδές.
Υ.Γ.2. Εννοείται ότι τα συγχαρητήρια που σου δώσαμε Σπυράκο και ψευτοΧριστοδούλου , πλέον δεν ισχύουν ως δήλωση μας. Αντίθετα, θα θέλαμε να σας δώσουμε από κοντά κάτι αυγά που μας φέρανε από το χωριό, ΚΑΙ ΣΑΣ αποκαλύπτουμε ότι είναι κλούβια. Σαν τη "δημοσιογραφία" σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.