Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ!

Την ώρα που ο κ. Καραμανλής μας έλεγε πόσο υπεύθυνος νιώθει για όλα αυτά που γίνονται στη χώρα, την ώρα που το κανάλι της ΕΡΤ, δείχνει την ομιλία του, πραγματοποιείται συμβολική κίνηση και πετυχαίνουν το υπερσουρεαλιστικό. Τη στιγμή που το πλάνο δείχνει Καραμανλή να μιλάει στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. , ο ήχος συνεχίζει κανονικά,αλλά η εικόνα αλλάζει και αντί του Καραμανλή, φαίνονται 20-30 νεαρά άτομα με πανό "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ.ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ" και "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ" και ο ήχος από τον Καραμανλή να προσπαθεί να μας πείσει πόσο "αδιάφθορος" είναι!!! Δείτε το...



"Ξεκίνησαν να έρχονται στην ΕΡΤ σε μικρές ομάδες, ως φιλοξενούμενοι, από το πρωί" δήλωσε ο Χρήστος Παναγόπουλος , Πρόεδρος της ΕΡΤ. "Επειδή είχαμε την πληροφορία ότι θα συνέβαινε αυτό, προσλάβαμε και extra άτομα από εταιρεία securiy", εκτός από τους μόνιμους φύλακες. Μάλιστα είχε ενημερωθεί και το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.
Παρόλα αυτά αντί για κουκουλοφόρους, πήγαν μαθητές και φοιτητές που μάλιστα ξέρανε να χειρίζονται και τον τηλεοπτικό εξοπλισμό, ενώ ξέρανε και που είναι τα στούντιο. Το τελευταίο στοιχείο είναι ιδιαίτερα ενυπωσιακό καθώς το ραδιομέγαρο είναι ένα δαιδαλώδες κτήριο που δεν το μαθαίνεις τυχαία.
Ήδη ο κύριος Παναγόπουλος, παραιτήθηκε,ενώ ως συνήθως η παραίτηση ήταν "εικονική" και ο κύριος Παναγόπουλος, παρέμεινε πρόεδρος της ΕΡΤ!!!

ΣΧΟΛΙΟ:Θα παραπλανήθηκε και η ιδιωτική εταιρεία security.Άλλωστε σε μια χώρα που οι υπουργοί παραπλανώνται, σε μια χώρα που παραπλανάται και ο ανεκδιήγητος Πρωθυπουργός, σε μια χώρα που οι ακόμη πιο ανεκδιήγητοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ , το ότι παραπλανήθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας, το ότι δεν κατάλαβε τι γινότανε , γιατί να μη συμβεί και αυτό;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/12/08 9:05 μ.μ.

    "σε μια χώρα που οι ακόμη πιο ανεκδιήγητοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ , το ότι παραπλανήθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας"

    αυτή είναι η χώρα μας φίλε μου. Ωραία μας τα λες και συμφωνώ, αλλα τί επιλογές πέρα από οικολόγους έχω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.