Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2009

Κοκουλάκης-ΠΑΟΚ : 2-0


Ένας ατάλαντος διαιτητής κατέστρεψε το χθεσινό παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Ο ιατρός και στο παιχνίδι ΜΕΓΑΛΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ διαιτητής ακρωτηρίασε τους φιλοξενούμενους, ενώ τα ανάποδα σφυρίγματα, ήταν ο κανόνας. Ξέχασε να βγάλει τουλάχιστον 5 κάρτες σε παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ σε κάθε στραβοπάτημά τους υπήρχε πάντα ένα σφύριγμα και μια κάρτα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Η αποβολή του Κοντρέρας ήταν η πρώτη μεγάλη αθλιότητα που διέπραξε, καθώς σε ανάλογα φαουλ του τσεκουριού Πάντου, έδειχνε "τίποτα". Δε θα σχολιάσουμε το γεγονός οτι ο Ντιογο στην αποβολή του Κοντρερας ζητάει κάρτα για τον αντίπαλο, κάτι που κανονικά τιμωρείται με κίτρινη κάρτα σε όποιον τη ζητάει. Αυτό βέβαια δε συνέβη, καθώς ο κύριος Κουκουλάκης, προτίμησε να γίνει αρεστός στους γηπεδούχους.
Στη δεύτερη κόκκινη του Ίβιτς, ο Νταρμπισιρ χτυπάει εμφανώς τον Αραμπατζή , μπροστά στα μάτια του επόπτη, και ταυτόχρονα την ώρα που ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι χτυπημένος κάτω, αντί να βγάλουνε την μπάλα έξω ελέω fair play (άγνωστη λέξη για τους Ολυμπιακούς), βγαίνουν στην επίθεση.
Ο σύνδεσμος Ηρακλείου να τον χαίρεται. Έδωσε κίτρινη στον Μουσλίμοβιτς γαι χέρι, αλλά σε ανάλογη φάση στον παίκτη του Ολυμπιακού, έκανε τα στραβά μάτια. Μέχρι και στη φάση που ο Μπακαγιόκο μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα ανατρέπεται, και αντι να δώσει κόκκινη στον τελευταίο παίκτη του Ολυμπιακού, δείχνει "παίζετε".
Πραγματικά πως ένιωσαν οι φίλαθλοι του Πρωταθλήτη Ελλάδος, όταν χρειάστηκαν 120 λεπτά να κερδίσουν οριακά μια ομάδα 9 παικτών και μάλιστα φορτωμένων με κάρτες; Δε χαλαστήκανε που χρειάστηκε να εκτεθεί τόσο πολύ ο ανεκδιήγητος διαιτητής για να περάσουν στην επόμενη φάση;
Υ.Γ. Για τις επιθέσεις μέσα στα αποδυτήρια από τους Άθλιους χουλιγκανς του Ολυμπιακού, δε λέμε τίποτα. Για τα αντεθνικά μέχρι και στον υπουργό τον Καλαφάτη, επίσης τίποτα. Καμία ειδοποίηηση ούτε για τα λεϊζερ στα μάτια του Χαλκιά και του Μουσλίμοβιτς , ΤΑ είδε όλη η Ελλάδα, εκτός από τον τίμιο χειρούργο Κουκουλάκη. Αυτοί είναι και δεν αλλάζουν δυστυχώς. Μια ζωή τα ίδια.

7 σχόλια:

  1. Δυστυχώς η αλητεία συνεχίζεται και αν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού,εν προκειμένω,δεν γυρίσουν την πλάτη στην ομάδα τους στο επόμενο ματς, τουλάχιστον,κάνοντας αποχή,μια και το χθεσινό αίσχος τους μειώνει σαν φιλάθλους μια και φωνάζει ότι η ομάδα τους είναι ανίκανη να κερδίσει στα ίσια οποιαδήποτε ομάδα,αρχή του αθλητισμού.Εγώ αυτό θα ένιωθα αν τα ίδια γίνονταν με τον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμπλήρωμα
    δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.Μια και θεωρούν τώρα τους φιλάθλους του Ολυμπιακούς σαν αποχαυνομένους που με λίγο άρτο και θέαμα μπορούν να τους κρατούν υπό τον έλεγχο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/09 12:02 μ.μ.

    re pausania ponese to gkolaki mana mou?
    afou sa gidia paizetai ekei sti saloniki, kai liges kartes sas evgale...
    exete kai parapono ....
    ante geia re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαυρε.. βαλε το κυπελο εκει που ξερεις. Ξεφτιλισμενοι, πουθεναδες, μια ζωη τα ίδια. Γι αυτο υπάρχει η Ευρώπη για να σας θυμίζει τι είσαστε.. Ένα ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/3/09 5:03 μ.μ.

    re paokia ftiaxte kamia omada pou na mporei na paiksei mpala kai oxi ksylo kai meta ta leme...
    ase pou kai otan vgikate Europi, robes ginate, afou paizane paiktes pou den epitrepotane...
    kai tin kyriaki, tha fate alla 2 stin touba...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/3/09 6:48 μ.μ.

    ntrepomai na leo oti eimai olympiakos..
    kapote eimastan i omada pou polemage ta simferonta kai tin paragka tou panathinaikou kai tora eimaste emeis oti polemousame..zito signomi apo tis alles omades..tetoies nikes den tis thelo..thelo na tis kerdizo sto gipedo (kai me kontra diaitisia an einai ayto dinaton) kai oxi na mou xarizontai opote ta vro skoura..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/3/09 7:19 μ.μ.

    σιγα μην εισαι γαβρος ρε κομπλεξικε. Μια χαρα νίκη ήταν και ας προσεχανε. Μόνο η δευτερη κίτρινη στην πρώτη αποβολή του Κοντρέρας, ήτανε κάπως αυστηρή , αλλα αυτά γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.