Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2009

Bομβαρδίσανε και τα γραφεία του Reuters στη Γάζα.

Η σημερινή μέρα , εν μέσω ειρηνευτικών συνομιλιών, ξημέρωσε με τη σφοδρότερη επίθεση, από τις 27 Δεκεμβρίου, πυροβολικού και αρμάτων στη Γάζα. Παρότι ο Ισραηλινός στρατός είναι μέσα στη Γάζα , ο χαμός συνεχίζεται. Πάνω από 1055 οι νεκροί Παλαιστίνιοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία (700-750 περίπου), άμαχοι. Το Α.Π.Ε.-Μ.Π.Ε. μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε κτίριο που στεγάζει το πρακτορείο Reuters και άλλα μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα χτυπήθηκε και η περιοχή Tal-Hawa, όπου εδρεύει η αποστολή του Ο.Η.Ε. U.N.R.W.A. Oι υπάλληλοι εκεί ανέφεραν ότι χτυπήθηκε το κτίριο από δυο οβίδες πυροβολικού και τρεις υπάλληλοι της αποστολής τραυματίστηκαν.
Η επίθεση στα Μ.Μ.Ε. στόχο έχει να αποκλειστεί και άλλο πληροφοριακά η περιοχή , ώστε να σταματήσει η ροή πληροφοριών και εικόνων, προς τον υπόλοιπο κόσμο, τη στιγμή που ένα κύμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, αναπτύσσεται . Αν συνυπολογιστούν οι καταδικαστικές δηλώσεις του γ.γ. του Ο.ΗΕ. , μόλις χθες για το "έγκλημα στη Γάζα", ίσως να καταλαβαίνουμε γιατί "ξαστοχήσανε" και δυο οβίδες στο κτίριο της U.N.R.W.A.
Oι Ισραηλινοί αυτή τη στιγμή δίνουν το μήνυμα ότι "κάνουμε ότι θέλουμε και όποιος μας ενοχλήσει θα έχει ανάλογη τύχη." Τρομακτικό συμπέρασμα για έναν λαό που η υφήλιος του έδειξε μεγάλη συμπαράσταση , στήριξη και συμπόνοια, για το δράμα που πέρασαν οι γονείς τους επι Χίτλερ. Τρομακτικό όμως θα είναι αν δεν στηθεί ένα δικαστήριο εγκληματιών πολέμου και για αυτή τη θηριωδία.
προστεθηκε 13.01
Σύμφωνα με την οργάνωση FGM, που έστειλε το Αρίων προς τη Γάζα, 5 πολεμικά του Ισραηλ το πλευρίσανε και τους είπανε ότι αν δεν επιστρέψουν, θα αναγκαστουν να τους χτυπήσουν. Όταν οι ακτιβιστές τους ρώτησαν "αν γνωρίζουν ότι το να πυροβολάς άοπλους πολίτες είναι έγκλημα πολέμου", η απάντηση ήταν "είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε ό, τι χρειάζεται"!!!
Κυρία Μπακογιάννη, κανένα σχόλιο; Καμία δήλωση υπεράσπισης των πολιτών σας που επέβαιναν στο σκάφος και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ; Σε μια τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση, να χάσουμε και μερικούς φορολογούμενους με τέτοιο τρόπο; Ε πάει πολύ. Και να δεν το κάνετε για να μη σας μαλώσουν αυτοί που σας ετοιμάζουν να διαδεχτείτε τον Κ.Κ. , κάντε το για το φουκαριάρικο το ... φιλότιμο, που σπανίζει πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.