Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ! Βραζιλιάνικα κέρματα αντί ευρώ




Πριν λίγες μέρες σε αλυσίδα ταχυεστιάσεως (fast food, επι το ελληνικότερο) όταν πλήρωσα το γεύμα μου, τα ρέστα που μου δώσανε ήταν κάπως περίεργα. Τα κέρματα που πιθανολόγησα ότι ήταν κάποια ευρώ μιας νεοεισελθείσας χώρας στην Ε.Ε. , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩ όπως βλέπετε !!!






Ήταν βραζιλιάνικα ρεαλ, τα οποία ήταν πανομοιότυπα σε βάρος και μορφή με το ευρώ. Η μόνη διαφορά είναι στην αξία όπου το 1 ευρώ αξίζει 3+ βραζιλιάνικα ρεαλ. Θα ήτανε ένα τυχαίο γεγονός αν μέσα σε δύο μέρες , δεν μου ξαναέδιναν ρέστα , πάλι σε ρεαλ. Kάποιοι προφανώς βρήκαν έναν ανέξοδο τρόπο για να κάνουν την απάτη τους.
Για αυτό προσοχή στα κέρματα που λαμβάνετε, να αναγράφουν EURO!

4 σχόλια:

  1. Τι κοπής είναι αυτά τα νομισματα; Γιατι αν ειναι πριν το 2002 τοτε ίσως εμεις ως ΕΕ κάναμε αντιγραφή που γυρνάει μπουμεραγκ.. αλλά αν ειναι μετά τότε επαναλαμβάνετε η ίδια ιστορία με την τουρκική λίρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/1/09 10:12 μ.μ.

    Πολύ ωραία καλά πάμε σε αυτόν το κοσμο...συνέχισε την καλή δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/09 9:33 π.μ.

    Δυστυχώς το προϊόν είναι εισαγόμενο και όπως κάθε τι εισαγόμενο έχει και τις ανάλογες επιβαρύνσεις.. χα χα χα …. Εδώ πρόκειται περί βραζιλιάνικου προϊόντος. Για φαντασου ένα βαπόρι γεμάτο με τέτοια νομίσματα.. καλή επένδυση… τύφλα να έχουν τα χρηματιστήρια..
    ας έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα.
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, θα είμαστε πιο προσεκτικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.