Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2009

ΕΛ.ΠΕ. - Προσφέρει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε κατοίκους της περιοχής του Θριασίου


Από δελτίο τύπου της ΕΛ.ΠΕ. 13/01/09

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του τριετούς Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υλοποιεί μεταξύ άλλων δράσεων, για τις οποίες έχει ενημερώσει τις τοπικές αρχές, πρόγραμμα παροχής δωρεάν προληπτικών εξετάσεων (check-up) για τους κατοίκους των Δήμων Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας, οι οποίοι είναι άνω των 65 ετών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για τον Δήμο Ελευσίνας - Δήμος από τον οποίο ξεκινά πιλοτικά η ενέργεια, δίνεται η δυνατότητα σε 550 άτομα, να πραγματοποιήσουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, βασικές προληπτικές εξετάσεις. Για την παροχή των εξετάσεων και προκειμένου οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα να έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στην πραγματοποίησή τους, η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. συνεργάζεται αποκλειστικά με το εξειδικευμένο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο ΙΩΝΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ, στη Ελευσίνα.
Η ενέργεια για τον Δήμο Ελευσίνας θα βρίσκεται σε εξέλιξη και τους πρώτους μήνες του 2009, ενώ παράλληλα θα δρομολογηθεί η εφαρμογή του προγράμματος και στους Δήμους Ασπροπύργου και Μάνδρας. Συνολικά, αναμένεται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παροχής δωρεάν προληπτικών εξετάσεων που παρέχει η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στους κατοίκους των ανωτέρω Δήμων, περισσότεροι από 1400 κάτοικοι άνω των 65 ετών.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/10 8:26 μ.μ.

    τελικα αρχισαν οι εξετασεις αυτες; και αν ναι συνεχιζονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/10 8:28 μ.μ.

    τελικα αρχισαν οι εξετασεις; και αν ναι συνεχιζονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.