Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

ΠΛΗΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Πληθαίνει ο απλός κόσμος που κατεβαίνει στο Σύνταγμα, ζητώντας μια άλλη αστυνομία. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, κάθε τάξης, κατεβαίνουν στο Σύνταγμα , μπροστα στη Βουλή , για να ζητήσουν αλλαγές. Αλλαγές που αφορμή έχουν τον τρόπο αστυνόμευσης , αλλά επεκτείνονται και σε όλα όσα καταπιέζουν την καθημερινότητά μας.
Στην αύξηση του πλήθους συμβάλλει και η ήρεμη κατάσταση. Η προς το παρόν τουλάχιστον ειρηνική διαμαρτυρία , συνεχίζεται με τον κόσμο να συρρέει μαζικά, ενώ η αστυνομία, προς το παρόν δείχνει να ελέγχει την κατάσταση, και να μην προκαλεί περισσότερα προβλήματα, παρά την αυξημένη φόρτιση από πλευράς των διαδηλωτών.

Στη φωτογραφία παιδιά του ιδιωτικού σχολέιου Μωραϊτη, του σχολείου που δήθεν απέβαλε τον μακαρίτη τον Αλέξη, διαμαρτύρονται φορώντας λευκές μπλούζες και κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα. Να υπενθυμίσουμε ότι σε αντίθεση με όσα υποστήριξε ο κ. Κούγιας, τα εκπαιδευτήρια Μωραϊτη, διαψεύσανε ότι ο άτυχος Αλέξης είχε αποβληθεί από το σχολείο, ενώ ο διευθυντής του, μίλησε και για "ένα ιδιαίτερα καλό παιδί, που συνεργαζότανε με τους καθηγητές του και η διαγωγή του ήτανε άψογη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.