Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2008

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ1


Τί να είναι άραγε αυτά τα παλικάρια με τα σκουφάκια και τις μάσκες;
Απάντηση: Είναι συνήθης τακτική της ασφάλειας , των ομάδων συλλήψεως της, ώστε να καταδεικνύουν τον ταραξία και να τον προσάγουν στην δικαιοσύνη.

Και ως εδώ και το blog μας το καταλαβαίνει. Είναι λοιπόν μυστικοί αστυνομικοί, που δρουνε για την προστασία μας. Έχουμε όμως και μια ερώτηση:

ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΟΠΑΛΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΞΙΑ; ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ; ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ; ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ;
και
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ Ο ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ-ΤΑΡΑΞΙΑ; Γιατί η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, τους είδε και με πέτρες στα χέρια, εκτός από τα ρόπαλα. Και αυτές προφανώς μέρος της μεταμφίεσης;
Αν δεν είναι αστυνομικοί που μετατρέπονται σε κουκουλοφόρους ταραξίες κατα παραγγελία, από ένα κέντρο, ποιοι είναι οι κύριοι; Γιατί είναι ανενόχλητοι ανάμεσα στις τάξεις των αστυνομικών; Πού ανήκουν; Και γιατί προσήχθη στο Α.Τ.ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ η δημοσιογράφος κατόπιν υποδείξεως ενός ΖΗΤΑ,"προσοχή η κοπέλα τραβάει", και όχι οι αξιότιμοι κύριοι;

ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , για να μην παραπλανάται η κοινωνία μας. Για να ξέρουμε τελικά η κάθε κουκούλα τι ρόλο παίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.