Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2008

EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ

Δείτε αυτά τα βίντεο.
και


Ζητάς που πυροβολεί στον αέρα, στο Π.ΦΑΛΗΡΟ. Είναι δυνατόν; Μετά από ότι έγινε, μετά από τους αστυνομικούς που γίνανε πρωτοσέλιδο στον Ε.Τ. , τώρα και άλλο περιστατικό.
Για να γίνει ακόμη χειρότερο, οι κάτοικοι μιλάνε για 15 !!! πυροβολισμούς από 2-3 ζητάδες, την ώρα που η αστυνομία δηλώνει άγνοια. Μετά βγάζει ανακοίνωση ότι κινδύνευε η ζωή του καθώς δέχτηκε επίθεση το περιπολικό του (πάλι η ίδια διακιολογία;) . Μόνο που οι Ζητάδες έχουν μοτοσυκλέτες, και το βίντεο ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ πάλι την ανακοίνωση της αστυνομίας.
Δεν μπορώ να καταλάβω, τι γίνεται σε αυτή την χώρα. Αυτοί οι αστυνομικοί, αυτές οι "μεμονωμένες περιπτώσεις", γίνανε πολλές. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. Και οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας που διαψεύδονται , το ίδιο. Και ο πολίτης εξοργίζεται. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ 'Η ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ Ή ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΑΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. Φ Τ Α Ν Ε Ι .

Αρνούμαι να πληρώσω φόρους για να συντηρώ τη δαμόκλειο σπάθη πάνω από εμένα και την οικογένεια μου. Ξηλώστε τους να σώσετε την τιμή σας , τον τόπο και να εκτονώσετε την κατάσταση. Είναι επιτακτική ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.