Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2008

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ-ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Το μακελειό στη Γάζα συνεχίζεται. Πάνω από 100 παιδιά νεκρά και πάνω απο 500 οι τραυματίες με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις. Το κράτος του Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις και με πυροβολικό , ενώ η ελληνική κρατική τηλεόραση αναφέρει και ναυτικό βομβαρδισμό της, εδώ και τουλάχιστον δεκαοκτώ ολόλήρους μήνες , αποκλεισμένης περιοχής.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΑΣΗ = ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Οι δυτικές κυβερνήσεις εύχονται ειρήνη, οι άραβες δεν κάνουν κιχ, το ισραήλ συνεχίζει τη σφαγή και οι Η.Π.Α. λένε ότι "το Ισραηλ βρίσκεται σε άμυνα". Ειλικρινά, αναρωτιέται κανείς, πώς σε μια περιοχή σαν τη Γάζα, με έκταση όχι μεγαλύτερη της Σαμοθράκης, ζούνε 1,5 εκατομμύριο εξαθλιωμένοι Παλαιστίνιοι. Και αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν, οι Ισραηλινοί, που μας εξιστορούσανε τα "πάθη" τους επί Χίτλερ, και μας επιβάλλανε να τους λυπηθούμε για ό,τι περάσανε, να συνεχίζουν τέτοια ΘΗΡΙΩΔΙΑ. 300 ΝΕΚΡΟΙ σε μια νύχτα κύριοι του ΙΣΡΑΗΛ , είναι πολλοί. Βομβαρδισμοί στα τυφλά, μέσα σε γειτονιές, δεν λύνουν το πρόβλημα. Εσείς κύριοι του Ισραήλ, καταδικάσατε πρώτοι τους Ναζί για τη λογική της συλλογικής ευθύνης. Όταν σκοτώνεται από τρομοκρατική ενέργεια ένας πολίτης ενός κράτους, ΔΕ δικαιούται να σκοτώσει 100 ομοεθνείς των δραστών, μόνο και μόνο επειδή είναι ομοεθνείς. Αυτό έκανε ο Χίτλερ και η ιστορία τον κατέγραψε ως ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑ. Φανταστείτε τι θα έπρεπε να κάνει με αυτή τη λογική η Ινδία μετά την τραγωδία στη Βομβάη! Όμως εκεί υπάρχει ψυχραιμία και από τις δυο πλευρές. Εκεί αμέσως έδρασε η διεθνής κοινότητα για να αποτρέψει σύρραξη. Εδώ οι Παλαιστίνιοι όμως , ούτε πυρηνικά έχουν, ούτε ισχυρούς φίλους, ούτε πατρίδα. 'Οσοι επιζήσουνε θα είναι οι επόμενες βόμβες που θα σκάνε δίπλα σε αθώους εβραίους. Το Ισραήλ , αποφάσισε να παρατείνει τον κύκλο βίας. Και τα κράτη αποφασίσανε να μας επιβεβαιώσουν ότι κόντρα στον ισχυρό, δεν υπάρχει ηθική, δεν υπάρχει δίκαιο. Ας το έχουν στα υπόψιν τους οι έλληνες πολιτικοί, ας το έχουν στα υπόψιν τους οι έλληνες πολίτες, όταν αναρωτιούνται σε τι χρειάζεται ο στρατός και οι αμυντικές δαπάνες.
Δυστυχώς η κτηνωδία των Εβραίων θα συνεχιστεί σε βάρος τόσο των Παλαιστινίων, αλλά εμμέσως και εναντίον των ίδιων των παιδιών του Ισραήλ. Άλλωστε για να θυμόμαστε και λίγα από την ιστορία, το πρώτο αυτοκίνητο βόμβα (car bomb) το δημιούργησαν οι ίδιοι οι Ισραηλινοί, στις 12 Ιανουαρίου 1947, στη Χάϊφα, στέλνοντας το μέσα σε βρεττανικό αστυνομικό τμήμα. Τώρα ζητάνε την καταδίκη των Παλαιστινίων, που... προσπαθούνε να τελειοποιήσουνε τη διαδικασία. Η βία πάντα εκδικείται και αυτό ισχύει είτε ασκείται από ΕΒΡΑΙΟ, είτε από ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ, είτε από ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.

Πληροφορίες από ειδικούς αναλυτές δε βλέπουν να σταματάνε οι επιχειρήσεις πριν τις 5 Ιανουαρίου, καθώς από το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου, μάλλον θα ξεκινήσει και η χερσαία επέλαση.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος30/12/08 8:27 π.μ.

    Σήμερα στο mega κάποιος έλληνας εβραίος, μας πληροφόρησε ότι οι ισραηλινές επιθέσεις με τους 500 νεκρούς και τους 2000 τραυματίες , δεν είναι τυφλά χτυπήματα, αλλά στοχευμένα χτυπήματα εναντίον των τρομοκρατών της Χαμάς με κάποιες λίγες παράπλευρες απώλειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μοιράσου τις σκέψεις σου, μαζί μας.